Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem mondják meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem mondják meg az igazat?

Figyelt kérdés

Ha egy nő elutasít egy férfit mindig valaminkamu indokkal vagy egyszerűen eltűnik! Miért nem lehet elé állni az embernek és " felszínes vagyok b+ rendes férfi vagy de nem vagy trendi, 50 kilós ami nekem is tetszik".

Jah hogy akkor el kéne ismernie ezt az undoritó hozzáállást? Hogy egy számtalan normális,jólelkű pasast kosaraz ki csak azért mert egyik se dívatos akivel meg akar jelleni kézenfogva az utcán?

2016. máj. 14. 16:48
1 2
 1/14 Pszt! ***** válasza:
81%

Ha az a nő elutasít, lehet azért kamuzik, hogy ne bántson meg. De az is lehet, hogy eszébe se jutott, hogy őszinte is lehet. Nyilván nem fogja magát hibáztatni azért, mert nem tetszik neki a férfi, teszem azt azért, mert nem éppen félre fésült a haja. Keveseknek számít már a belső, de azért ne felejtsük el, hogy bezony a férfiak is ilyenek, ha nem rosszabbak éppen :)

25/N

2016. máj. 14. 16:51
 2/14 anonim válasza:
71%
Nahát az van hogy ők csak nem akarnak annyira megbántani. De ezt a mai férfi, de szinte már inkább lányra hasonlító ideált én se értem. Rövid hajam van meg szőrös melkasom és ne mondja nekem senki hogy ez nem férfias :)
2016. máj. 14. 16:53
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Miért te hogy utasítanál el egy lányt, aki nem tetszik?

Egyenesség címszó alatt a képébe vágod, hogy bocs, de ronda vagy és nem kellesz...? Ez így elég nyílt és egyenes lenne véleményed szerint?

2016. máj. 14. 17:05
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem se kell bunkónak lenni.

Egyik exemnek kicsi volt a farka, semmit nem éreztem belőle, ezért szakítottam vele. Szerinted hogy esett volna neki, ha elé állok és azt mondom: "Bocsi, de mini farkad van". Lehet egy életre elmegy a nőktől a kedve szerencsétlennek. Ehelyett kamuztam neki valamit, azóta meg talált magához illő lányt.

2016. máj. 14. 17:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Egyenes indok nélkül én tükörbe se tudnék nézni. Utolsó te meg ezzel hogy nem mondtad meg neki hogy a kicsi farka miatt szakitottál.. többet ártottál vele mint amit ért a kegyes hazugságod. Valószínűleg az összes partnerénél ez lesz a gond.
2016. máj. 14. 17:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt írtam, hogy azóta megtalálta a magához való lányt, boldogan élnek évek óta. Efelett elsiklottál :) És szerintem inkább megkíméltem.
2016. máj. 14. 17:54
 7/14 anonim ***** válasza:
45%

Mert a nők többségében az él, hogy egy angyalként kell magukat előadni. Ha azt mondja, hogy nem nézel ki rosszul, akkor továbbadja a srác, hogy a csajnak csak a külső számít és ugrik a róla kialakított kép. Ugyanezt csinálják sok barátnős esetben is: Egymás előtt imádcsi, lávcsi, puszcsi, egymás háta mögött meg mindennek elmondják egymást.

Ilyen dolog a mentegetőzés is sok nőnél, pl. a "Nem akarnak megbántani" szöveg, amit az előbb is írtak. Aki nem képes normálisan kommunikálni, hogy miért nem kell valaki, az egyáltalán milyen kapcsolatot akar? Ovisat?

Találkoztam már olyan csajjal, aki megmondta, hogy nem vagyok az esete vagy nem jövök be neki. Díjaztam, hogy korrekt volt.

2016. máj. 14. 17:55
 8/14 Pszt! ***** válasza:

Nem akartam úgy írni, hogy jól pofára esett és próbáltam jóindulatú maradni, de itt úgy látszik nem lehet, mert akkor már gerinctelenség van a dolgok mögött :D

Akár ez is feltételezhető egy emberről, vagy az is, hogy jó szándékú. Mindenki maga döntse el. De nem tudhatjuk, hogy fog-e jelentkezni a nő vagy sem, addig pedig nem tudjuk eldönteni, hogy mennyire volt ganéj :D

De most így belegondolva akár az is lehet, hogy azért nem akarta megadni a számát, mert mondjuk családja van...

2016. máj. 14. 18:55
 9/14 anonim ***** válasza:
60%

Vicc amit az itteni nyomoronc fiúcskák csinálnak (akinek nem inge...),ha azt mondom hogy ne haragudj,ez köztünk nem jön össze,jön a kérdezősködés:Miért?

A verzió: Megmondom őszintén,nem tetszel.

Reakció: Aaaaeee te felszínes k__va teee!Há' mi kő neked biztos a 40 kilós páwa!

Nos nem.De nem is a 140 kilós kandisznó.Nem kell feltétlen Mr. Kockapocaknak lenni,de ha már én figyelek a testemre,a partneremtől is elvárom.

B verzió: Kamu szöveg. Van pasim/leszbi vagyok/most halt meg a hörcsögöm stb. ezért nem keresek kapcsolatot.

Reakció: Aaaaeee mit hazudó mond ki az igazat!

Kimondom,jön az A verzió.

Egy kis útmutató az élethez fiúkák: a nem az nem,mindegy hogy miért.Mindenkinek joga van neki tetsző partnert választani,ez nem felszínesség.De persze nem árt ha mindenki kb. a saját terepén marad.A 4-5/10-es pasik tegyenek le a 9-10/10-es csajokról,mert 90% hogy ők hozzájuk jobban illő pasit fognak kinézni.Ez nem felszínesség,ez az élet.

2016. máj. 14. 21:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Én megmondtam a pasinak, hogy külsőre bejön, de belsőleg meg gyerekes. Azóta is folyamatosan írogat és bizonygatja, hogy ő egyáltalán nem az, meg majd megváltozik. Ha azt mondtam volna, hogy nem tetszik, akkor felfogja és szépen békénhagy, nem zaklat többé, viszont akkor hazudtam volna. Ez alapján érdemesebb azt mondani nem jön be.
2016. máj. 15. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!