Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki megbánta, hogy sosem voltak jók a jófiúk?
akinek sosem voltak jók a jófiúk, merthát igen igen, olyan pasi kell, csak az nem elég izgalmas. A rosszfiú meg ugyebár félremegy...
egy ilyen nőről tudok, 45 éves és sohasem volt férjezett...

Valaki definiálja már, hogy mi a jófiú, rosszfiú??
Ha a jófiúba belefér a határozott, önmaga irányítására képes, gerinces férfi, mindenképpen melle tenném le a voksomat.
Ha a jófiú kifejezést azok használják magukra, akik kedvesnek, rendesnek mondják magukat, viszont képtelenek egy önálló döntést hozni a párkapcsolaton belül, akkor ezerszer inkább rosszfiúk.

Szerintem neked nagyon félrement a fejedben valami és teljesen rosszul kategorizálod az embereket.
A barátom: Kedves, figyelmes velem és törődő. DE EZ MELLÉ még tökös, magabiztos, jó dumás, önbizalommal teli és kezdeményező típusú, tudja mit akar. Nem egy papucs fajta. Nem lesi mindig a kívánságaim, nem lehet őt ugráltatni. 10-ből 7-8-szor övé az utolsó szó.
Ezektől amiket az előbb leírtam ő már rosszfiú lenne a te szemedben? Mert amúgy hűséges, tartós kapcsolatra vágyik ő is és már együtt vagyunk két éve nagyobb gondok nélkül. De az előbb leírt tulajdonságai miatt nem fiú, hanem férfi a szememben és fel tudok nézni rá. Ha tutyi-mutyi, mézes-mázaskodó, irányítható, minden szép szóra ugró, töketlen, kezdeményezőképtelen, nagyon csendes papucs lenne, az zavarna. De nem ezektől lesz valaki jó vagy rosszfiú.

Fogalmam sincs, hogy a barátom melyik kategória... Szeret bulizni, olyankor iszik is elég sokat, elég magabiztos, sokat dumál, tud pörögni, nem lehet vele unatkozni. Mindeközben a világ legaranyosabb, legszeretőbb pasija, törődik velem, szeretget, és ha épp olyan kedvünk van, akkor buli helyett szívesen marad velem otthon összebújni. Szóval ő most akkor rosszfiú vagy jófiú?
Az egyik exem tipikus "jófiú" volt, de annyira, hogy semmit nem lehetett vele csinálni. Itt nem bulizásra-berúgásra gondolok, hanem SEMMIT. Moziba se akart jönni, vagy színházba vagy koncertre, soha nem volt véleménye semmivel kapcsolatban se... Na ilyet nem kérek soha többé. Viszont olyat se, aki CSAK "rosszfiú", és csak a bulinak és a kalandoknak él.
Nem jók a végletek.

Én pont az ellenkezőjét bántam meg. Naivan mindig hittem az állítólagos "jófiúknak", akik folyton azt állították magukról, hogy ők milyen rendesek és normálisak, hát általában csúnya vége lett. Az egyik ilyen kis csoda velem akarta megcsalni a párját...
Az én esetemben valahogy mindig úgy alakult, hogy az először rosszfiúnak vélt férfiakban csalódtam pozitívat és derült ki, hogy a páncél alatt sokkal normálisabbak, int az önfényezők. Ha ez tudta volna sok fejfájástól megkímélem magam :) De persze erről szól a fiatalkor.
22/N

9-es na igen, az ilyen "jófiúk" tudnak meglepetéssel szolgálni
nekem nem attól lesz valaki jó vagy rossz, hogy milyen a stílusa, hanem, hogy milyen ember... az meg hosszútávon kibukik, bármilyen is a marketingje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!