Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz ideges mindig egy fiúbarátom, ha lányokról van szó?
Már 28 éves, de 5 éve szingli, és néha próbálok neki segíteni, hogyan tudna sikeresebb lenni a nőknél. Pl. hogy ha gondolja, szívesen adok neki öltözködési vagy frizura tippeket, vagy hogy hogyan lehetne nagyobb önbizalma, hogyan kellene viselkednie a nőkkel ismerkedésnél, hogy próbálja ki a társkeresőt, stb, de akármit mondok, mindig megsértődik, bezárkózik, felba..sza magát...
De miért? Én tényleg nem kioktatásból mondom ezeket, csak segíteni szeretnék, mert pár dolgon változtatnia kellene, de elsősorban az önértékelésén.
Akár fiú vagy, akár lány,
szerintem sértőnek érzi mintha ő maga nyomi lenne, hogy felszedjen valakit és a tippadások is bántóak mintha egymaga ne tudna csajozni...
Remélem, nem szerelmes belém. :O
Én örülök annak, ha valaki nekem próbál tanácsokat adni.
Egyébként meg ő is tudja, hogy sosem jön össze neki semmi, szóval ezt nem nehéz kitalálni.
Akar amúgy csajozni, vagy csak te cs.szegeted ezzel, mert azt gondolod, hogy egyedül nem élet az élet?
Én jópár évig voltam szingli, és baromi jól elvoltam egyedül, viszont a falat kapartam a barátok/rokonok állandó b.@sztatásától, miszerint mikor lesz már pasim... ill. hozzád hasonlóan elláttak "jótanácsokkal", amikre baromira nem volt szükségem.
Áá én nagyon tudnék örülni ha nekem felkinálná a segitséget egy Nő,már ha tényleg tudna,
Bolond h ilyenen felbssza magát, én elfogadnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!