Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik bejelölnek Facebookon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik bejelölnek Facebookon, mit várnak? Miért nem tudnak egy betűt írni?

Figyelt kérdés
Többször bejelölt már ismeretlen pasi Facebookon, de én csak azt jelölöm vissza, akit tényleg ismerek. Minden esetre vissza szoktam kérdezni, hogy ismerjük-e egymást, de legtöbb esetben erre semmilyen választ nem kapok. Így aztán visszautasítom a jelölést. Most komolyan ez az illem? Vagy én vagyok bunkó? Csak szerintem illene 2 sort odadobni, hogy ki a fene az illető?
2016. máj. 12. 23:46
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
én elég sok sort írtam a jelölés mellé mégse jött reakció....a bunkóság a másik oldalon is megvan
2016. máj. 12. 23:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért jelöl, hogy csekkolhassa az összes képed. Bár engem ritkán jelölnek be ismeretlenek, de egyiket sem igazolom vissza.
2016. máj. 12. 23:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek: nyilván van ilyen is, bár face-en, ha ismeretlen ír, az nem kerül a leveles ládádba, ugye tudod?
2016. máj. 13. 00:02
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
de mondom mellé be is jelöltem...egyébként ez beállításfüggő
2016. máj. 13. 00:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor is oda megy. De mindegy, nyilván van olyan is, de szerintem a kérdésem tekintetében ez irreleváns.
2016. máj. 13. 00:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Engem mostanában külföldi pasik jelölgetnek. Egytől kérdeztem miért jelölt, nem válaszolt, elutasítottam.

Egy idősebb török úr tudtam, hogy azért, mert kedveljük ugyanazt az énekest, jó napom volt, visszajelöltem, azóta sem írt. Egy másik az adott énekes nevével írt rám, tudtam, hogy nem ő az, de ráírtam, ő visszaírt, de magáról nem küldött képet csak az illetőről több éves képeket, rólam meg bugyis képet akart, tiltottam azonnal. Egy másik török hapsi szintén az adott oldal követői között akadhatott rám, ő nem írt, én se rá, hónapok óta se nem fogadtam el, se el nem utasítottam a kérését. Nem tudom mire várok. Biztos valami csodára :D De tényleg mondhhatta volna mi a szilvásbuktát akar... Egy nő is jelölt, ő koncertvideókat készít az illetőről és egy róla szóló oldala is van, youtube-on is követem, ő nem volt kérdéses, duma nélkül is visszaigazoltam. Egy fiatal koreai srác is jelölt. Na ő a legnagyobb kérdőjel. Helyes az igaz... Bár valahogy mégsem akaródzik, hogy megkérdezzem hol talált rám. Bár talán csak random jelölget embereket. Őt se jelölöm vissza, ha nem ír.

De komolyan, ha nincs közös ismerős sem, csak tetszek az illetőnek, legalább két mondatra megerőltethetné magát. Esküszöm, ha egy picit is szimpatikus, hajlok rá, hogy visszaigazoljam, akár beszéljünk is. De az ilyennek nem vagyok híve, hogy fűt-fát jelölget, ismerősöket gyűjt, unatkozik, vagy a képeimre akarja verni, de írni azt nem tud mit akar, ha véletlen megkérdezem sem.

2016. máj. 13. 02:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak meg akarja nézni a képeidet, hogy kiverhesse rájuk.
2016. máj. 13. 08:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 6-os a részletes választ. Így van, engem is jelöltek külföldiek is,d e azoktól mondjuk nem is vártam semmi jót, azonnal töröltem. Köszi a válaszokat, lehet, hogy az utolsónál az igazság. Bár ezt sem értem, mert nincs nagyon kihívó képem kirakva. Speciel egy kutyasétáltatós fotó a profilképem.
2016. máj. 13. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!