Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj? 18
Figyelt kérdés
Lassan 19 leszek és nem volt még barátom.. Átlagosan nézek ki és nincs rajtam 5 kg smink naponta. Talán kicsit félénk vagyok, de fel tudok oldódni egy idő után.. Mennyire lehetetlen, hogy nekem is legyen egy barátom?2016. máj. 11. 20:43
1/7 anonim 

válasza:

Szerintem ne aggódj emiatt, lesz ott valaki előbb-utóbb :)
24/F
3/7 A kérdező kommentje:
Hát hogy keresek-e? Talán ez túlzás, mivel hiába tetszik is valaki én nem merek odamenni. És igen, bár nem vagyok az az őrült bulizós fajta, de nem szeretem az egész életemet a szobába bezárva tölteni.
2016. máj. 11. 20:51
4/7 Kenzo Tenma 

válasza:

Lehet nem mozdulsz ki elégszer. Vagy nem tetszel a srácoknak. Vagy csak így alakult. Egyáltalán nem lehetetlen, hogy legyen barátod, járj el sokat társaságba és előbb utóbb összeakadsz valakivel.
5/7 anonim 

válasza:

Beszélgess fiúkkal.
Én pl a vidám, mosolygó, ragyogó lányokat szeretem.
Ehhez nem kell smink, bár ha kicsit cicásra húzod a szemeidet, attól garantálom, hogy egy férfi sem fog kifutni a világból bánatában...
6/7 anonim 

válasza:

Semmi, nem jött még szembe
Lehet rossz közegben mozogsz - kevés fiú van körülötted
Ha szeretnél írj privátot
20/F
7/7 anonim 

válasza:

Ha szeretnél ismerkedni vagy csak beszélgetni, rámírhatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!