Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagáltok ha valaki elkezd titket bámulni az utcán vagy bárhol máshol?
Figyelt kérdés
2016. máj. 10. 17:22
1/13 anonim 

válasza:

Zavarna, pláne ha pszichopata tekintete lenne, és úgy nézne rám, mint akit nem lehet levakarni...
2/13 anonim 

válasza:

Hangulattól függően visszabámulok hosszan vagy próbálom ignorálni.
3/13 anonim 

válasza:

Engem elvileg sokszor megbámulnak a lábam miatt, de olyan szinten ignorálom magam körül az embereket, hogy fel ssm tűnik. Ha meg olyan nagyon feltűnően, akkor arrébb megyek, visszabámulok vagy ami jön.
4/13 Titusztitusz 

válasza:

Módfelett idegesítene a dolog...
5/13 Sunshinedoll 

válasza:

Amíg csöndben teszik nem igazán zavar, sőt valamilyen szinten meg is értem, elvégre jól nézek ki.
6/13 anonim 

válasza:

Mivel zavar - nagyon rossz és kellemetlen érzés, amikor vadidegen emberek, akiknek baromira nem akarsz tetszeni, kb. leplezetlenül vetkőztetnek a szemükkel, és szinte látom, mire gondolnak közben... :S - általában felveszek egy ilyen büdös-bunkó-flegma-p.cs@-álarcot, de tényleg, beleadok mindent, amit az ilyen típusú lányoktól láttam, h a lehető legtöbb undort és lenézést sugározzam, és visszabámulok rá. Ez általában beválik: elmegy tőlem a kedve, elkönyvel egy büdös-bunkó-flegma-p.csának, de a lényeg, hogy "leszáll rólam". Cél teljesítve.
7/13 anonim 

válasza:

Nem tudom, talán azon gondolkodnék, hogy fikás maradt-e az orrom, vagy kajás a szám, esetleg épp a vállamra repült egy Pteranodon, és amiatt bámul.
8/13 anonim 

válasza:

Sietősre fogom, rá se nézek és eltűnök a helyszínről. Ha valamiért ott kell maradnom, akkor előveszek egy könyvet, és szintén rá se nézek. Belül pedig rettenetesen zavar, és reménykedek, hogy mielőbb megunja, és ne nézzen rám.
Utálom, ha néznek, jobban szeretek inkább "eltűnni".
Szerencsére nem sokszor fordul elő ilyen, hálistennek elég átlagosan nézek ki, és elég unalmasan öltözködök, hogy ne bámuljanak. Max az ilyen beteg kinézetű emberek szoktak, olyankor kicsit félek, hogy mi van, ha veszélyes.
9/13 anonim 

válasza:

nem tulajdonítok neki jelentőséget.
10/13 anonim 

válasza:

Nem tudom, sosem úgy megyek az utcán, hogy azt figyeljem ki bámul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!