Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában ha egy 30 körüli vagy feletti nő hosszabb ideje szingli az vagy nagyon válogat vagy defektes?
Hagyd 8-as, hoffnungslos.
Amúgy is ma van a Kettős mérce világnapja, szóval inkább ünnepeljünk...
Egy 30 fölötti nő azért már jó esetben elég jól ismeri magát, és tudja, mit akar. Legyen az akár kalandozás akár egy életre tervezés.
Én is ebbe a csoportba tartozom, és már nem akarom sem a magam sem mások idejét húzni egy lutri választással. Biztosra megyek, és ehhez nem passzol bárki. Mellesleg egyedül jobb, mint egy elkapkodott választás miatt egy rossz kapcsolatban. Nem érdekel, kinek tetszik ez az álláspont és kinek nem és ki hisztizik amiatt, mert valami számomra fontos dolog miatt kiesett a rostán. A férfiak jó részét kapásból azzal kizárom, hogy dohányzók nem jöhetnek szóba nálam, de ez nekem fontos. Még friss főiskolásként érettségi után anno azt hittem, tudom tolerálni, csak a szervezetem beintett. Nekem szigorodtak a szempontjaim a kezdetekhez képest, de magamhoz igazítva nem kívánok lehetetlent.
Szerintem nem. Nekem eppen a terveim miatt nem fer bele egy kapcsolat.
23N
15-ös
Hdd el, hogy nem kaptam fel a vizet, de be kell látnod, hogy önmagában is paródiába illő volt a leírása arról, hogy ha egy nő szingli, az mennyire pozitív, tudatos, erős, okos, de ha egy férfi az, akkor az nem normális, defektes, hulladék.
Javíts ki, ha te jobban értesz hozzá, de ez egy masszív, zsíros, súlyos kettős-mérce.
A kérdésfeltevésben nem volt semmi vádaskodó, azt se tudjuk, hogy milyen nemű illető tette fel.
Ha férfiakról kérdezte volna meg ugyanezt, ugyanígy, én ugyanezt válaszoltam volna(jó, hozzátettem volna, hogy a külseje valószínűleg komolyabb szerepet játszhat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!