Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akart eddig minden lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akart eddig minden lány megváltoztatni?

Figyelt kérdés

Eddigi összes komoly kapcsolatomban ki akarták kötni, hogy hagyjam abba a dohányzást, de nem értem, mért akkora gond ez nekik (nagyrésze ő maga is dohányzott, és ők kicsit sem akarták letenni). Nekem meg egyszerűen nem megy (napi 50 szál).

Miért nem tudnak elfogadni úgy ahogy vagyok? Ha elfogadták volna, lehet, hogy magamtól letettem volna:D

2016. máj. 9. 22:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
*torzítás
2016. máj. 9. 23:48
 12/17 A kérdező kommentje:

Hú, köszönöm a gyors válaszokat:D

Semmi olyat nem mondtam, hogy azért nem szoktam le mert nem fogadtak el így, próbáltam, de valahogy még egyikük sem adta meg úgymond a kellő motivációt (vegyük példának legutóbbi exemet, aki 4 sráccal csalt meg a kapcsolatunk alatt), persze ráfoghatom kifogásként, hogy emiatt dohányzom, de nem fogom. Butaság volt anno rászokni, igenis kemény drog, és szenvedés lesz kiszállni. Csak azt a személyt várom aki támogat is benne, nem csak hajt hogy na csináld már és nem mutat semmi együttérzést/segíteni akarást (félreértések elkerülése végett, már az is segítség, ha egy adott időre leköt, és addig sem jár az eszem a cigarettán).

2016. máj. 10. 00:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Napi 50 szál mellett ezen nem is kell sokáig aggódnod, pár éven belül neked úgyis annyi..
2016. máj. 10. 02:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Csak azt a személyt várom aki támogat is benne"

Ne mástól várd, nem másnak teszed, hanem saját magadnak!

A napi 2,5 doboz olyan sok, hogy szerintem orvosi segítséget is kérhetsz.

2016. máj. 10. 04:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Én csak a mostani barátomat nem akartam megváltoztatni, erre magától letette értem, mert úgy gondolta, a jövőben gondot okozhat és szeretne a legjobb lenni nekem. Igaz, akkor sem fogadtam el, csak nem mondtam neki xd
2016. máj. 10. 09:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Tényleg nem másra kell várni, ez nem az ő káros szenvedélyük, hanem a tiéd...egyébként vannak dohányzásról leszoktató segítő csoportok, ott nem egyedül lennél.

[link]

[link]

2016. máj. 10. 10:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen dolgokban nem szabad kívülről várni a megoldást.
2016. máj. 10. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!