Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mitől lesz számotokra izgalmas egy nő személyiségre?
Figyelt kérdés
Most csak a belsőre gondolok. Mikor mondjátok azt valakire, hogy unalmas? Mert én kiba**ottul unalmasnak érzem magamat sajnos, és nem tudom, hogyan lehetne ezen változtatni. :(2016. máj. 9. 21:27
1/8 anonim válasza:
ha nem tudok vele elbeszélgetni akkor unalmas, ha el tudok vele beszélgetni érti amit mondok, sőt hozzá is tud szólni, akkor érdekes.
2/8 anonim válasza:
Ha tud mondani két normálisan megfogalmazott mondatot egymás után. A legtöbbjükkel sajnos nehéz komoly dolgokról beszélni. Az pedig, hogy a barátnője macskája éppen mit csinál, csak illedelmességi okokból fogom végighallgatni.
Számomra elég vonzó ha egy nő kreatív és vannak ötletei, hogy mit és hogyan lehet jobbá tenni, pl a kapcsolatot.
3/8 anonim válasza:
Nem tőmondatokban válaszol, van véleménye, tud ő is témákat felhozni.
4/8 anonim válasza:
Ha a hobbijaim, érdeklődési köreim (X és Y) közül valamelyikbe mesteri szinten beleásta magát, és farkasszemet nézve bealáz tudásban (amit mondjuk kétlek, mert hozzám hasonló X és Y fanatikus szerintem a világon nincs), na az akut 260-as pulzust és merevedést okozna nálam. :D
5/8 anonim válasza:
Na milyen érdeklődési kör és hobbi? :D
6/8 Kenzo Tenma válasza:
Például, ha intelligens, hobbi vagy akár profi szinten foglalkozik művészettel. Érdekli a filozófia, a csillagászat, az emberi természet.
7/8 anonim válasza:
4-es ez érdekes, én inkább megfélemlíteni szoktam ezzel a férfiakat :D nem direkt, hanem belelkesülök, hogy dejó, beszéljünk róla, ők meg úgy érzik ledózerelem őket
Kivéve az exem, vele meg folyton ment a verseny, hogy ki a tájékozottabb, műveltebb...
8/8 anonim válasza:
Nekem az, ha megtalálom benne az én hiányzó részemet. Ha van egy kis közös halmaz, ami miatt úgy érzem, hogy megérthetjük egymást, de egyébként meg mondjuk különbözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!