Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem szokott elegetek lenni abból, hogy mindenki csak szexet akar?
Elsősorban a nőket érinti a kérdésem, mert én is nő vagyok. Nekem már nagyon elegem van abból, hogy akárhova megyek, mindenki csak a szexpartnert látja és keresi bennem, pedig egy teljesen átlagos nő vagyok, nem az aki kipolcolja a portékát, inkább a nőiesen csinos kategória vagyok.
De tényleg, ha elmegyek pl az edzőterembe és tán odajön hozzám valaki, én tökre örülök hogy van kivel beszélgetni, aztán rátér, hogy hol lakok, mert szívesen mutatna pár gyakorlatot nálam ha én is benne vagyok, hát b+... Vagy csak fagyizni vagyok, odajön hozzám egy pasi, hogy sétáljunk, beszélgetünk, aztán már hívna be a bokorba, mert beindult arra ahogy nyaltam a fagyit.... Ja és nem az ilyen kigyúrt pasik, hanem a kis (bocsánat, de nevezzük nevén) nyikhaj paprikajancsik is ezt tolják.
És eltűnődöm, hogy így hogy a rákba ismerkedjen egy nő, amikor az ilyen esetek után már undorral néz a pasikra...
"A legnagyobb poén az, hogy ha elkezdek erről beszélni, vagy kiírok egy kérdést, akkor rengeteg férfi elkezdi bizonygatni, hogy igazam van, de! vannak ám rendes férfiak még, pl ők. Majd a következő kérdésük az, hogy akkor ismerkedünk-e. Már nem is tudom sírjak-e vagy nevessek ezen. Most ezek vagy tényleg ennyire h*lyék, vagy tényleg igaz, hogy mindneki csk azt akarja."
Nyugtass meg, hogy ez csak stílusparódia..
Ha valaki rád ír, hogy szeretne veled ismerkedni, akkor hogy képzeli, biztos csak dugni akar??
Hol van ebben a logika?
"Ha valaki tényleg érdeklődik irántad, tiszteletben fogja tartani a távolságtartásodat, és már annak is örül, ha egyáltalán barátkozhat veled. Akár hetekig, hónapokig lehettek ilyen viszonyban. Persze okosan kell adogatni az apró jeleket arra vonatkozóan, hogy kedveled őt, és szeretnél is tőle valamit, de hát lány vagy, valószínűleg tudod, miről beszélek. "
Én meg férfi vagyok, szóval elárulok egy titkot: nem vesszük észre az apró jeleket. Lehet, hogy nektek egyértelmûnek tûni, de nekünk nem az. Tehát ha játszod a távolságtartót, közben meg küldöd az apró jeleidet, akkor abból a döntô többségünk annyit fog látni, hogy ez a nô abszolút nem nyitott a közeledésünkre, és próbál lekoptatni. Amit a többségünk (habitusának megfelelô idô után) tiszteletben is fog tartani, már csak azért is, mert a francnak se hiányzik, hogy úgy koslasson egy lány után, hogy közben sz.rnak a fejére.
Esetleg valakiben sikerülhet ezzel felébreszteni a vadászösztönt, hogy adja a nehezen megszerezhetôt, akkor már csak azért is bebizonyítom, hogy le tudom vadászni ezt a vadat is: na ezek pont azok, akiket meg hessegetni akarnál.
De akkor már elárulok egy másik titkot is: a többségünk, az egészséges önbecsüléssel megáldott férfiak, nem fognak örülni annak, hogy egyáltalán barátkozhatnak veled. Legalábbis amikor társat és nem barátot keresünk. A társban az is benne van, hogy egyenrangú fél - kölcsönösen. Ha pedig te úgy állsz hozzá, hogy a férfi örülhet annak is, hogy egyáltalán barátkozhat veled, akkor arra az a normális reakció, hogy elmész te a búsba, nem kell olyan nô, aki kegyet gyakorol azzal, hogy barátkozhatunk vele - a legtöbbünknek megvannak a maga igen fájó (és jellemzôen igen számos) tapasztalatai az ilyen lekezelô bánásmóddal, és ilyenbôl nem kér többet. És itt emlékeztetnélek az elsô pontra: nem értjük az apró jeleket. Lehet, hogy te épp nem lekezelô bánásmódnak szánod, és ezerrel küldözgeted a misztilus nôi apró jeleidet, de a többségünknek ebbôl annyi jön le, hogy még egy p.csa, mint az a számtalan, aki korábban már megszívatott minket.
Az egyértelmû dolgokat értjük, azzal tudunk mit kezdeni, és azt is szeretjük.
Tehát: férfi vagyok, és szimpatikusnak talállak => megpróbálok megismerkedni veled, hogy hátha kiderül, hogy nem csak elsô blikkre vagy szimpatikus, és hátha ez kölcsönös.
Ha neked is szimpatikus vagyok, akkor elvárom, hogy ezt te is felválald, hogy mint két értelmes felnôtt ember tudjuk folytatni az ismerkedést.
Ha azt látom, hogy nem kérsz belôlem, vagy teszed az agyad, akkor köszöntem, ennyi volt - nem ismerlek annyira, hogy mindenáron meg akarjalak hódítani, és ha láthatóan nem találsz szimpatikusnak, akkor exek szerint nem egymást kerestük. Vagy ha látom, hogy teszed az agyadat, akkor meg azért: egy felnôtt társat keresek, akivel ôszintén tudok kommunikálni (párkapcsolatban az egyik legfontosabb dolog), és ezek szerint ez nem te vagy. Mindkét esetben kár érte, de ez van.
Azzal nincs semmi baj, ha azt mondod, hogy szimpatikus vagy, szívesen ismerkedem veled, és komolyan gondolom, de én komoly párkapcsolatot keresek, ezért nagyon lassan fogunk haladni, és amíg teljesen meg nem gyôzödtem róla, hogy tényleg téged lerestelek, addig nem fog semmi történni. Amíg látom, hogy van értelme, addig szívesen folytatommaz ismerkedést, de ehhez két dolog kell: hogy ahogy egyre jobban megismerjük egymást, úgy láthatóan egyre jobban megkedveljük egymást (tehát lássam, hogy te is érdeklôdsz irántam), és hogy lássam, hogy haladunk valamerre.
'Nyugtass meg, hogy ez csak stílusparódia..
Ha valaki rád ír, hogy szeretne veled ismerkedni, akkor hogy képzeli, biztos csak dugni akar??
Hol van ebben a logika?'
Miért, szerinted amikor egy férfi ráír egy nőre a szexualitás témakörben, akkor mit akar tőle? Egy legjobb barátot akivel legózhat egy kakaó mellett? Főleg amikor az az első kérdése, hogy hány éves vagy és hol laksz...
"Miért, szerinted amikor egy férfi ráír egy nőre a szexualitás témakörben, akkor mit akar tőle? Egy legjobb barátot akivel legózhat egy kakaó mellett? Főleg amikor az az első kérdése, hogy hány éves vagy és hol laksz..."
Értelemszerûen nem legózni akar, de hol a manóban következik ebbôl az, hogy csak dugni akar?
Az tényleg fel se merült benned, hogy esetleg párkapcsolatra keresne társat a szerencsétlen, és ezért próbálna meg ismerkedni?
Igen, mert nagyon logikus egy olyan kérdés alatt párkapcsolatot keresni, ahol épp a férfiakkal kapcsolatos problémáját tárgyalja ki a nő. Ha egy ilyen kérdésre az a válasz, hogy ismerkedjünk, attól a férfi is vonzó lesz és a bizalma is helyreáll a nőnek, illetve a kiábrándultsága is elmúlik, ugye? Tényleg logikus gondolatmenet. :D
Amúgy meg nem csak a dugás a kiábrándító, az is kiábrándító, hogy a férfiak bármilyen témából rögtön párkapcsolatot vagy dugást akarnak kihozni. Ha kiírnék egy kérdést az atomfizikáról, lefogadom, hogy abból is ezt hoznák ki. Másról nem is szól az élet??
"Amúgy meg nem csak a dugás a kiábrándító, az is kiábrándító, hogy a férfiak bármilyen témából rögtön párkapcsolatot vagy dugást akarnak kihozni. Ha kiírnék egy kérdést az atomfizikáról, lefogadom, hogy abból is ezt hoznák ki. Másról nem is szól az élet??"
Ok, eljutottunk a lényeghez: párkapcsolatot vagy dugást akarnak ezek a r.hadékok, hát hogy képzelik...
Tehát itt nem azzal van a baj, hogy állítólag csak dugni akarnak, hanem hogy egyáltalán közeledni, ismerkedni próbálnak.
Csak akkor ezt illene ôszintén felvállalni, nem pedig gagyi ürügyekre kenni a dolgot, hogy a férfiak bztos csak dugni akarnak.
-------
"mégegyszer mondom, akinek az az első kérdése, hogy hol lakok és hány éves vagyok az szerintem ugyanúgy nem komoly kapcsolatot keres, mert abban nem ezek az elsődleges dolgok."
Te most ugye csak trollkodsz?
Ha párkapcsolatot keresel, akkor szerinted tényleg teljesen másodlagos szempont, hogy vajon korban összeilletek, és hogy földrajzilag nem laktok túl messze?
Én két esetet tudok elképzelni:
- Te most vagy csak sziimplán már annyira belelovaltad magad ebbe a pasik csak dugni akarnak dologba, hogy már kínos lenne visszakozni, így inkább bármi b.romságot össze kell hordani, csak nehogy be kelljen ismerni, hogy ez îgy ordas nagy baromság volt
- szomorúbb esetben már eljutottál odáig, hogy ezeket a blôdségeket már el is hiszed.
Hát ha neked jól esik, akkor játszad azt hogy nem érted és forgasd ki a szavaimat. xD
Nem az a bajom hogy ismerkednek, az a bajom, hogy nekem nem erről szól az egész életem 24/7, egész nap, egész héten, egész évben, onnantól hogy kinyitom a szemem, odáig, hogy becsukom. Ha ránézek egy emberre, vagy ráírok, vagy szóbajön egy téma akkor nem csak az jár a fejemben, hogy miként hozzak ki belőle egy dugást vagy párkapcsolatot. És ezt várnám a férfiaktól is. Tényleg baromi nagy és kegyetlen elvárás, mi?
Főleg amikor látszik a levelükön, hogy igazából leszrják a témát, a problémámat, és csak azért írnak pár sort és értenek egyet lelkesen, hogy utána benyöghessék, hogy ismerkedjünk meg.
Eleve morbidnak tartom, hogy olyan emberek között keressen valaki párkapcsolatot, akiket még csak nem is lát. Mi van ha egy 200 kg-os debella vagyok a valóságban? Ja akkor már persze nem lenne olyan kis kedves, egyetértő és tenyérbemászó egyik se...
"Nem az a bajom hogy ismerkednek, az a bajom, hogy nekem nem erről szól az egész életem 24/7, egész nap, egész héten, egész évben, onnantól hogy kinyitom a szemem, odáig, hogy becsukom."
De, az eddigi leírásod alapján neked pont az a bajod, hogy ismerkedni próbálnának veled, ezt meg hogy képzelik ismeretlenül. Viszont ezt valamiért nem szeretnéd felvállalni, ezért elkezdted inkorrekt módon összemosni az ismerkedési szándékot a dugni akarással.
---
"Ha ránézek egy emberre, vagy ráírok, vagy szóbajön egy téma akkor nem csak az jár a fejemben, hogy miként hozzak ki belőle egy dugást vagy párkapcsolatot. És ezt várnám a férfiaktól is. Tényleg baromi nagy és kegyetlen elvárás, mi?"
A korrektségnek se kéne oly nagy elvárásnak lennie:
akkor ezt kéne felvállalni, hogy te nem akarsz párkapcsolatot keresni (vagy nem érdekel az egész kérdés, vagy úgy szeretnéd, hogy majd csak úgy egyszer majd az öledbe pottyanjon, és neked kelljen semmit keresgélni), emiatt hagyjanak békén azok, akik meg keresnének. Ez így korrekt lenne: te így állsz hozzá, ennyi.
De úgy, ahogy ez elő lett adva, hogy 'mert a pasik csak dugni akarnak, mit képzelnek magukról', az totál inkorrekt hozzáállás.
---
"Főleg amikor látszik a levelükön, hogy igazából leszrják a témát, a problémámat, és csak azért írnak pár sort és értenek egyet lelkesen, hogy utána benyöghessék, hogy ismerkedjünk meg. "
Hogy leszarják-e vagy sem, az max akkor derülne ki, ha esélyt kapnának. Hogy akik ezen a helyen próbálkoznak, azok nem a krém, hanem valószínűleg jellemzően inkább kétségbeesett emberek, azt simán elfogadom.
De ettől még nem érdemlik meg, hogy az egész témához való saját elutasító hozzáállásodat rájuk kend, hogy ők biztos csak dugni akartak.
-----
"Eleve morbidnak tartom, hogy olyan emberek között keressen valaki párkapcsolatot, akiket még csak nem is lát. Mi van ha egy 200 kg-os debella vagyok a valóságban? Ja akkor már persze nem lenne olyan kis kedves, egyetértő és tenyérbemászó egyik se..."
Szóval mivel nem is tudják, hogy hogy nézel ki, csak a kommentjeidet olvasták, ezért biztos csak dugni akarnak, nem pedig párkapcsolatot. Logika rulez...
Felteszem úgy képzelik, hogy ha beszélgettek, és kölcsönösen
szimpatikusnak tűntök, akkor lehet szó fényképcseréről.
De ha szerinted az, hogy nem egyből kértek fényképet, annak a jele, hogy csak dugni akartak, akkor ezek szerint ha egyből azzal kezdtek volna, hogy küldjél magadról képet, az meg pont az ellenkezőjéről árulkodott volna?
Vagy inkább csak szimplán arról van szó, hogy bármit csinálhatnak, tőled úgyis automatikusan megkapják a csak dugni akarnak címkét..
'akkor ezt kéne felvállalni, hogy te nem akarsz párkapcsolatot keresni (vagy nem érdekel az egész kérdés, vagy úgy szeretnéd, hogy majd csak úgy egyszer majd az öledbe pottyanjon, és neked kelljen semmit keresgélni), emiatt hagyjanak békén azok, akik meg keresnének. Ez így korrekt lenne: te így állsz hozzá, ennyi. '
Tehát ha én kiírok egy kérdést az atomfizikáról (aminek semmi köze az ismerkedéshez - csak hogy értsed), akkor írjam ki alá, hogy nem ismerkedem? Sőt amint felkelek vegyem föl a polóm amire az van írva, hogy "mélységes elnézésedért esedezem amiért merészelek nem ismerkedni?' sőt minden pillatban és helyzetben azonnal közöljem, hogy nem ismerkedem, különben ronda, nem korrekt nő vagyok? Épp erről beszélek, hogy nekem nem ezen jár az agyam folyton. Ha hozzámszól egy ember, akkor nem rögtön arra gondolok, hogy meg akar ismerni és gyorsan legyek korrekt, csak mondjuk tényleg van valami építő jellegű véleménye a kérdésemről. Hisz kommentelni nem kötelező.
Mégegyszer kibetűzöm: az a bajom, hogy mindig és mindenhol ismerkedni akarnak, olyan helyeken is, AMIK NEM ARRA VALÓK!
Amúgy meg amikor rájövök, hogy mit akarnak, akkor megmondom nekik, akkor persze jön az anyázás.
Az ilyen emberek valószínűleg mindenkire ráírnak akiről feltételezik, hogy luk van a lába között, hisz mi más alapján válógatnűnak egy ilyen oldalon? Beleszeret a helyesírásomba, vagy mi? Ebben pedig semmi vonzó nincs számomra. Nem egy cipőboltban vagyunk, ahol az ember felpróbálja az összes cipőt hátha az egyik jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!