Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek nem szokott elegetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem szokott elegetek lenni abból, hogy mindenki csak szexet akar?

Figyelt kérdés

Elsősorban a nőket érinti a kérdésem, mert én is nő vagyok. Nekem már nagyon elegem van abból, hogy akárhova megyek, mindenki csak a szexpartnert látja és keresi bennem, pedig egy teljesen átlagos nő vagyok, nem az aki kipolcolja a portékát, inkább a nőiesen csinos kategória vagyok.

De tényleg, ha elmegyek pl az edzőterembe és tán odajön hozzám valaki, én tökre örülök hogy van kivel beszélgetni, aztán rátér, hogy hol lakok, mert szívesen mutatna pár gyakorlatot nálam ha én is benne vagyok, hát b+... Vagy csak fagyizni vagyok, odajön hozzám egy pasi, hogy sétáljunk, beszélgetünk, aztán már hívna be a bokorba, mert beindult arra ahogy nyaltam a fagyit.... Ja és nem az ilyen kigyúrt pasik, hanem a kis (bocsánat, de nevezzük nevén) nyikhaj paprikajancsik is ezt tolják.

És eltűnődöm, hogy így hogy a rákba ismerkedjen egy nő, amikor az ilyen esetek után már undorral néz a pasikra...

2016. máj. 9. 20:42
1 2 3
 11/30 Noblesse Oblige ***** válasza:

Akkor én lekopogom, mert eddig az életben csak normális férfiak szólítottak le. A legdurvább dolog amivel indítottak, hogy "Hozzám jössz feleségül?"

Nálam általában kedvesek, udvariasak, nem durvák és nem is utalgatnak semmi szexuális dologra.

2016. máj. 9. 21:22
 12/30 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ezt tapasztaltam. Persze, vannak ilyenek is, de elenyésző. Nálam élőben annyira udvarias pasik próbálkoznak. Az illemszabályokkal tisztában vannak, kedvesek, nem a sarki kocsmába hívnak, hanem kávézni, vacsorázni, múzeumba, koncertre, csak ámulok rajtuk. Az utóbbi időben pozitívan csalódtam. Nem tudom mitől van ez, teljesen átlagos vagyok, nem sminkelek, a divattal sem nagyon foglalkozom, valahogy mégis észrevesznek. Kicsit sajnálom is őket, mikor visszautosítom, mert kapcsolatban vagyok.

Egyáltalán nem ezt a gyk-s mentalitást látom, de lehet csak én vagyok a kivétel.

2016. máj. 9. 21:28
 13/30 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azrt nyitnal nálad ezzel, mert azt látják, hogy más férfiak ezzel a lerohanó stílussal sikeresek.
2016. máj. 9. 21:45
 14/30 anonim ***** válasza:

IGEN! Másnak is elege van ebből, nyugi nem vagy egyedül :)

Engem mindig azzal fárasztanak hogy milyen könnyű lehet mert csinos vagyok, meg hogy lehet hogy már évek óta nincs barátom... hú de idegesít mikor ilyen szöveget hallok....

Közbe meg az összes férfi (na jó nem az összes de 99% biztos) csak annyit lát bennem hogy milyen jó lenne megdönteni. Tehát ha valaki az átlagnál csinosabb, formásabb, és az arca is tűrhető akkor kb ennyit látnak belőle a férfiak. De valahogy próbálok úgy viselkedni hogy észrevegyék, én nem az a lány vagyok...

2016. máj. 9. 22:30
 15/30 anonim válasza:
100%

Vannak normális férfiak,szerencsére az én férjem is az,már 10 éve együtt vagyunk.

Legjobb barátnőimen viszont látom,hogy ez igen is nagy gond.Ők is teljesen átlagosan öltözködnek,semmi kihívó nincs rajtuk,mégis.

A rosszabb amikor már egy pár hónapja tartó kapcsolatnál(még nem laktak együtt) kiderült,hogy van gyerek és feleség is.

2016. máj. 10. 00:20
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Elmondok egy nagyon nagy titkot, ne az alfahímek között keresgélj, mert az csak megk.rni akar -.-" ..... és nem az alfahímek teszik ki férfiak 99% ... érdekes hogy èn párkapcsolatra keresek nőt, de érdekes mòd sosem volt baràtnőm -.-" szòval te és az előttem hozzàszòlok ne beszéljetek összes férfiròl akik csak megb.szni akarnak csak, mert én nem tehetek ròla, hogy az alfahímek kell nektek csak -.-" 19/F
2016. máj. 10. 06:26
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 19 F (ami már önmagában is kuncogásra ingerlő), nem csak az alfahímek ilyenek, hanem éppenhogy legtöbbször a szerényebb megjelenésű fiúk/férfiak kompenzálnak ezzel a távolságtartó, mondhatni tapló megnyilvánulással.
2016. máj. 10. 09:12
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az vált be, hogy azonnal sosem mentem el valakivel randira, vagy sosem mentem bele randihoz hasonló szituációba. A kondiban és egyéb olyan helyeken, ahol egyértelmű, hogy miért mennek oda, tartózkodó vagyok, kimért.

Ha valaki tényleg érdeklődik irántad, tiszteletben fogja tartani a távolságtartásodat, és már annak is örül, ha egyáltalán barátkozhat veled. Akár hetekig, hónapokig lehettek ilyen viszonyban. Persze okosan kell adogatni az apró jeleket arra vonatkozóan, hogy kedveled őt, és szeretnél is tőle valamit, de hát lány vagy, valószínűleg tudod, miről beszélek.

(Én is tudom, hogy te miről beszélsz, pl. eszembe jutott egy emlék, hogy egy társaságban, miközben félrészeg férfiak szólogattak be, valamint egyikük megérdeklődte, hogy "Te vagy itt a kísértés?", kétségbeesve kifakadtam, hogy "Én egy EMBER vagyok!!!". :))

26/L

2016. máj. 10. 12:17
 19/30 anonim ***** válasza:

Próbálkoznak. Sajnos olyan is van, hogy ez bejön valakinek, nyilván ezért alakult ez ki egyeseknél,hogy így próbálkoznak, őket valószínű nem igazán érdekli, hogy rád ez milyen hatással van.

De néhány hülye miatt azért ne add fel!

2016. máj. 10. 19:07
 20/30 anonim ***** válasza:
46%
Kedves # 17 ami már engem is kuncogásra ingerel,az hogy itt mondjátok, hogy férfiaknak csak szexre kellek és egyéb marhaság.... Igen k.rogépnek csak arra kellesz, most ezt fogadjátok el, én nekem is el kell fogadjam, hogy csak akkor lehet nekem is párkapcsolatom, hogy mindenbe tökéletes legyek, legyek milliárdos, legyek Adonisz és az stb.... félre ne érts utálom az alfa hímeket, hogy a baszáson kívül mást nem tud, mert ez csak az bizonyítja, hogy egy agyatlan, lelketlen ösztönlény! És igen is van olyan férfi akinek a szex másodlagos, és elsődleges egy normális párkapcsolat. Én nekem is a párkapcsolat az elsődleges, és rengeteg ismerősömnek is a párkapcsolat az elsődleges. Ja hogy nektek Adonisz kinézetű férfi kell, értem :/, hát akkor ne sírjon a szátok ;) (érdekes módon nem kapom semmilyen megbecsülést a lányoktól/nőktől, hogy ilyen hozzáállásom a párkapcsolathoz, érdekes mód emiatt lenéztek érdekes....)
2016. máj. 10. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!