Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért az ilyen nőkre csorgatják a nyálukat?
Figyelt kérdés
Sok férfi az olyan nőkre bukik, akik a Facebookon a képeiken kidobják a cicijüket, ugyanis az ilyen képeket több százan lájkolják.2016. máj. 9. 13:08
2/10 anonim 

válasza:

Mert az jobb amikor a lányok a Lambóra csorgatják a nyálukat?
3/10 anonim 

válasza:

mert a férfiak többsége ,ostoba,és könnyűvérű,de a mellük lehet hogy nagy a lányoknak,de attól még nem lesznek szépek.
4/10 anonim 

válasza:

#3 hülyéz le minket az, aki emberszámba se vesz, ha 30 éves korodra nincs saját lakásod.
5/10 anonim 

válasza:

Mert ennyire egyszerűek. Pont annyira mint azok, akik kirakják az ilyen képeket. De ha elkezd rájuk irigykedni az ember, a legjobb úton halad, hogy ő is olyan egyszerűvé váljon.
6/10 anonim 

válasza:

Én a szolidabb lányokat szeretem.:)
Te milyen vagy?
8/10 anonim 

válasza:

#7 és emberszámba se veszed azokat akiknek nincs.
9/10 ~OnLány~ 

válasza:

Még mindig úgy gondolom,hogy azokat a lányokat sem kapcsolatra választják,hanem kalandra.
Sosem tartottam nagyra azokat a lányokat,akik a "szépségükkel" próbálnak érvényesülni és így akarnak figyelmet kapni,ott valami gond lehet a háttérben.
Párszor végig mennek rajtuk,de egy idő után megunják őket.
10/10 anonim 

válasza:

Ha még csak a nyálukat csorgatnák... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!