Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írja itt sok pasi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írja itt sok pasi hogy visszafogott, kedves, szelíd lányt keres, mikor a való életben úgyis a plázacicákra csorgatják a nyálukat?

Figyelt kérdés

miért kell álszentkedni?

és ha tényleg ezek a csajok kellenek, akkor miért? mert nem mondanak ellent, nincs véleményük, könnyű őket irányítani? ha rájuk förmednek, nem mernek visszaszólni?

a valóságban van egy ilyen lány ismerősöm. 22 éves de még soha, senki nem akart tőle semmit, pedig nem csúnya. most akkor hogy is van ez?

2012. jún. 14. 01:51
1 2
 1/14 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Lehet valaki lélekben visszafogott, miközben csinosan öltözködik és törődik a külsejével is, mint pl. én. :D
2012. jún. 14. 01:57
 2/14 anonim ***** válasza:
Én is tetszem a többségnek, figyelek a megjelenésemre, szeretek csinosan öltözködni, nőiesen vagy sporosan..de mindig a balfékeket fogom ki, akik érdekelnek, de nem egyenesek...
2012. jún. 14. 02:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Én nem csorgatom a plázacicákra a nyálamat. És igen a visszafogott kedves szelíd lányokat szeretem és nem azért amiket felsoroltál, bármilyen furcsa vannak még férfiak akik tisztelik a másikat! :) Ne dőlj be a sok általánosításnak!
2012. jún. 14. 02:22
 4/14 anonim ***** válasza:

Egyik hasonló kérdéshez leírtam, önmagam tudom csak ismételni: "Egyrészt mert hasonló vagyok, csak férfiben. Másrészt, mert feltehetően nem az önfeledt bulizás, ivás, cigizés számukra a fontos, hanem jobban értékelnek egy kellemes sétát, a barátnőikkel elmennek ide-oda de nem k*vulnak, nem szedik fel a világ összes pasiját stb. Meg pl. hogy nézne ki egy beszélgetés: én csendesebb, a lány bulizósabb: Lány: Mit csináltál ma? Otthon ültem... Én kérdezem a lánytól ugyanezt: "Képzeld elmentem bulizni, tudod xy-al, olyan jó hely, finom a piájuk, tökre bekészültem tőle..." Meg ha különbőzőek vagyunk, nem nagyon tudonk együtt elmenni valahová."

...és eddig nem volt barátnőm. 21/F

2012. jún. 14. 02:46
 5/14 anonim ***** válasza:
miert van az hogy hulyesegeket beszelsz? biztos leteznek emberek akik hipokrata modon viselkednek, gondolkodnak de mi ertelme ezt kivetiteni az osszes ferfira? eggyertelmuen tapasztalatlan lehetsz a ferfiakat illetoen.
2012. jún. 14. 07:33
 6/14 anonim ***** válasza:
én akkor is visszafogott, kedves, szelíd lányt keresek, úgyhogy kikérem magamnak...
2012. jún. 14. 08:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Mert ez többnyire így van hidd el.

A plázacicákra max a nyálamat csorgatom,de egyébként nem járnék velük.

25F

2012. jún. 14. 08:36
 8/14 anonim ***** válasza:
csorgatja rájük a halál....
2012. jún. 14. 08:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem aki visszafogott, kedves lányt keres, az nem fogja a plázacicákra csorgatni a nyálát.
2012. jún. 14. 08:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Akik akartak volna tőle valamit azokat észre se veszi gondolom.
2012. jún. 14. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!