Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja itt sok pasi hogy visszafogott, kedves, szelíd lányt keres, mikor a való életben úgyis a plázacicákra csorgatják a nyálukat?
miért kell álszentkedni?
és ha tényleg ezek a csajok kellenek, akkor miért? mert nem mondanak ellent, nincs véleményük, könnyű őket irányítani? ha rájuk förmednek, nem mernek visszaszólni?
a valóságban van egy ilyen lány ismerősöm. 22 éves de még soha, senki nem akart tőle semmit, pedig nem csúnya. most akkor hogy is van ez?
Egyik hasonló kérdéshez leírtam, önmagam tudom csak ismételni: "Egyrészt mert hasonló vagyok, csak férfiben. Másrészt, mert feltehetően nem az önfeledt bulizás, ivás, cigizés számukra a fontos, hanem jobban értékelnek egy kellemes sétát, a barátnőikkel elmennek ide-oda de nem k*vulnak, nem szedik fel a világ összes pasiját stb. Meg pl. hogy nézne ki egy beszélgetés: én csendesebb, a lány bulizósabb: Lány: Mit csináltál ma? Otthon ültem... Én kérdezem a lánytól ugyanezt: "Képzeld elmentem bulizni, tudod xy-al, olyan jó hely, finom a piájuk, tökre bekészültem tőle..." Meg ha különbőzőek vagyunk, nem nagyon tudonk együtt elmenni valahová."
...és eddig nem volt barátnőm. 21/F
Mert ez többnyire így van hidd el.
A plázacicákra max a nyálamat csorgatom,de egyébként nem járnék velük.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!