Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön ez nektek?

Figyelt kérdés

Lányok véleményére vagyok kíváncsi, hogy egy ilyen test mint a videóba már túl izmos vagy inkább tökéletes?

https://www.youtube.com/watch?v=RcgdB8SLmSE

2016. máj. 8. 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz ez a pózolás.
2016. máj. 8. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem tetszik. De nem a külső, hanem az általában ezzel párosuló mentalitás, egoizmus és hogy minden idejüket az edzéssel és az ideális fehérjemennyiség kiszámolásával töltik.

Maga a test szép, bár semmivel nem vonz jobban, mint egy átlagos alkat, ami legalább nem olyan kemény, hogy lehetetlen hozzábújni.

2016. máj. 8. 22:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Magára a testre vagyok kíváncsi, az, hogy pózolnak és fehérjét számolnak most nem érdekes, pláne, hogy ő nekik ez a NAPI munkájuk, nem egy gyárba robotolnak és egy pózolásért több pénzt kapnak ott Amcsiba mint itthon 1 évnyi munkáért.
2016. máj. 8. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok: szép, de nem indít be jobban egy átlagos férfitestnél. Nem anatómia könyvet akarok nézegetni az ágyamban
2016. máj. 8. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Attól még undorító látvány.Gazdagon is lehet valaki visszataszító.

Süt róluk az önelégültség,ettől nem lehet elvonatkoztatni.

2016. máj. 8. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem lehet a kisugárzástól eltekinteni "csak test" esetén sem, nekik pedig nagyon visszataszító az egoizmusuk.
2016. máj. 8. 23:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem erre emlékeztet: [link]

Nem hogy túl sok hanem rengeteg. És a test is üzenetet hordoz. A kedvedért eltekintek a mások által említett kisugárzásuktól és áttérek az élettani hatásokra és arra hogy Pisti egész életében gyúrt és különböző porokkal tömte magát hogy úgy nézzen ki mint a cikkben a bikák. Szerinted diplomás orvos vagy egy tajbunkó egoista lehet? És emellett az ízületei a és a teste méregtelenítő szervei biztos megköszönik majd. Sőt ha összejövök vele és gyereket csinálok neki akkor majd két turmix és edzés közt esetleg megnézi a gyereket is? Milyen társ lehet egy ilyen?

Ezt mindet üzeni a teste állapota. (Igen általánosítottam. Biztos vannak értelmes rendes kedves stb testépítők is de én nem ezt a fajtát ismerem.

Amikor meglátok egy ilyen embert általában inkább sajnálatot érzek mint bármiféle vonzalmat.

2016. máj. 9. 07:21
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem ez sok, nem tetszik az ennyire kigyúrt test
2016. máj. 9. 09:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Fuj, nem :( Inkább legyen rajta egy kis felesleg, még az is sokkal vonzóbb, mint az ilyen felhő alakú test. :/
2016. máj. 11. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!