Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön ez nektek?
Lányok véleményére vagyok kíváncsi, hogy egy ilyen test mint a videóba már túl izmos vagy inkább tökéletes?
https://www.youtube.com/watch?v=RcgdB8SLmSE
Nem tetszik. De nem a külső, hanem az általában ezzel párosuló mentalitás, egoizmus és hogy minden idejüket az edzéssel és az ideális fehérjemennyiség kiszámolásával töltik.
Maga a test szép, bár semmivel nem vonz jobban, mint egy átlagos alkat, ami legalább nem olyan kemény, hogy lehetetlen hozzábújni.
Attól még undorító látvány.Gazdagon is lehet valaki visszataszító.
Süt róluk az önelégültség,ettől nem lehet elvonatkoztatni.
Engem erre emlékeztet: [link]
Nem hogy túl sok hanem rengeteg. És a test is üzenetet hordoz. A kedvedért eltekintek a mások által említett kisugárzásuktól és áttérek az élettani hatásokra és arra hogy Pisti egész életében gyúrt és különböző porokkal tömte magát hogy úgy nézzen ki mint a cikkben a bikák. Szerinted diplomás orvos vagy egy tajbunkó egoista lehet? És emellett az ízületei a és a teste méregtelenítő szervei biztos megköszönik majd. Sőt ha összejövök vele és gyereket csinálok neki akkor majd két turmix és edzés közt esetleg megnézi a gyereket is? Milyen társ lehet egy ilyen?
Ezt mindet üzeni a teste állapota. (Igen általánosítottam. Biztos vannak értelmes rendes kedves stb testépítők is de én nem ezt a fajtát ismerem.
Amikor meglátok egy ilyen embert általában inkább sajnálatot érzek mint bármiféle vonzalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!