Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen céllal regisztrál a nők többsége internetes társkeresőre?
Ismerkedni akartam.
Szerettem volna komoly kapcsolatot, de nem erőltettem.
És sikerült, több sikertelen randi és két rövidebb kapcsolat után megismertem a férjem. :)
Egó növelése, kalandból, de olyant is hallotam hogy jót szórakozzanak a 'lúzer' srácokon.
Kis részük párkapcsolat reménye miatt.
Tapasztalat szerint abból a megfontolásból, hogy az ottani rengeteg férfi közül rájuk talál a az ô személyre szabott szôke hercegük, aki leveszi ôket a lábukról.
Ebbôl kifolyólag az általános hozzáállás az, hogy
- a profilt elég 10-15 perc alatt összedobni, a durvább esetben kép se kell rá, a normálisabbak esetén kép + néhány odavetett semmitmondó mondat. Elvégre így is kapják valószínûleg a leveleket, szóval minek ebbe több energiát beleölni... hogy milyen leveleket, meg milyen szûrést lehet ezek alapján csinálni, az persze fel se merül.. Elvégre a szôke hercegnek kell rájuk találni (oldja meg a szerencsétlen), nem pedig nekik megtalálni ôt.
- mivel csomó férfi van fent, ezért nem kell az alapvetô normákat se tartani. Ha ráír naponta 10, de ô egyszerre csak mondjuk 3mal tud / akar levelezni, akkor a többieket nyugodtan olyan mértékben le lehet sz.rni, hogy még annyi válaszra se kell méltatni, hogy 'bocsi, már másokkal ismerkedem, és még egy ember már nem férne bele az idômbe". Elvégre sok a pasi, most ha egy részükkel bunkó, marad még elég.
- mivel a személyre szabott szôke herceget várják, aki leveszi a lábukról, ebbôl két dolog is következik:
i.) egyrészt passzívan várják, hogy levegyék ôket a lábukról: mert az nekik jár. A szôke hercegtôl. Az, hogy elôtte talán ismerkedni is kéne, azt meg oda-vissza alapon tudna csak mûködni, az megint fel se merül. Nem, a mesében sem úgy volt, hogy a szôke herceg meg a királykisasszony nagyon jól elbeszélgettek, kölcsönösen megismerték egymást, és miután a szôke herceg érdemesnek találta rá a királykisasszonyt, UTÁNA jelentkezett az öreg királynál, hogy akkor OK, hol is van az a üveghegy, amire fel kéne jutni, meg hol is van az a sárkány, akivel meg kéne beszélni a dolgokat..
ii.) másrészt azt várják, hogy ahogy belovagol a szôke herceg, azzal a lendülettel le is veszi (mit veszi, sodorja) ôket a lábukról. Megint: a mesében sem úgy volt, hogy a herceg meg a királykisasszony ahogy egyre jobban megismerték egymást, úgy fokozatosan egyre jobban egymásra is hangolódtak, míg egy folyamatos fejlôdés végére el nem jutott a kapcsolatuk odáig, hogy úgy döntöttek, ôk együtt szeretnék onnantól kezdve megpróbálni bejárni meseföldet.
Nem, amesében az volt, hogy jött a herceg, szerelem elsô, de max másfeledik látásra, és onnantól kezdve boldogan éltek, míg meg nem haltak. Tehát ha nem veszed le a lábáról pillanatok alatt, akkor nem te vagy a herceg. És visszautalva az elôzô pontra: mivel van még csomó másik pasi is, akik közül lehet válogatni, ezért minek vesztegetni az idôt olyanra, aki nem is eleve szôke herceg. Hiszen az eleve szôke hercegnek ott kell lennie kint valahol, és ha ô végre megérkezik, akkor minden rögtön a helyére kerül, minden a kezdetktôl fogva rögtön simán klappolni fog.
Az esetleges lepontozóktól csak annyit kérnék, hogy írják már le, hogy ennek melyik részei nem is jellemzôek szerintük...
Elvileg a nőknek sem könnyű ismerkedni, főleg ha sokat dolgoznak. Így nekik is a társkereső maradt, mint lehetőség.
Szerintem a nők többsége normális kapcsolatot akar, már az alapján ahogy az ismerőseim elmondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!