Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pszichologus tud segíteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichologus tud segíteni egy olyan férfin aki nem mer közeledni a nökhöz? Közel vagyok 30-hoz. Lehet hogy késő már?

Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 21:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az a baj nincs bátorságom hozzá.De hogy kezdjek neki ha gyáva vagyok?
2016. máj. 7. 23:26
 12/20 anonim ***** válasza:
Lehetőleg idegennel kezdj, olyat akivel ha nem jön össze az életben nem fogsz többet találkozni. Szerintem könnyebb így, ha tudatosul benned hogy a kudarcot magad mögött hagyhatod.
2016. máj. 7. 23:55
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

Szólítsd meg. Először neten, majd recepciósokat, gyorséttermi kiszolgálókat, pincéreket, újságárust. Valami piszlicsáré indokokkal. Aztán menj egyre közelebb a tűzhöz. Persze csak szépen lassan, tartva a fokozatokat.

Esetleg megerőszakolhatod magad és próbálkozhatsz szemkontaktusokat felvenni, mosolyogni, stb. Bármi.

Mi a fene történhet veled? Kinevetnek? Mitől félsz? Elutasít? És? 10-ből 9et elutasítana. Honnan tudod hogy nem? Kifogások...

2016. máj. 8. 00:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a pszichológusok, sőt a pszichiáterek sem tudnak segíteni semmin a gyógyszereikkel. Mondanak okos dolgokat, de attól, hogy tudod, mit kellene tenni, még nem teszed meg. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy vannak működő módszerek. Most járok valakihez, aki nem pszichológus, de segít pszichológiai vagy fizikai problémákon is. Szerintem ha nagyon akarsz valamit, megteszed, legyőzöd e nehézségeket. Csak eddig nem akartad eléggé. Szerintem nem idegenekkel kellene kezdeni, hanem ismerősökkel vagy azokkal, akiken látszik, hogy nagyon tetszel nekik. Lehet, hogy szociális fóbiád van, de mondom, ha nagyon akarod, le tudod győzni.
2016. máj. 8. 09:51
 15/20 A kérdező kommentje:
jó ideje akarom de amikor meg próbáltam mindig rám tört a gyomorgörcs és csak meg futamodtam.Fogalmam sincs mit tudnék tenni.
2016. máj. 8. 10:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Már írtam neked mit csinálj. Le kell küzdeni és túllépni rajta. Voltam így én is. Vegyél magadon erőt.
2016. máj. 8. 12:17
 17/20 A kérdező kommentje:
nem lesz egyszerü
2016. máj. 8. 13:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia,először a neten ismerkedjél,később élőben!

ismerkedjél a boltokban,vendéglátó helyeken,könyvtárban...

sok sikert kívánok neked!

2016. máj. 8. 16:18
 19/20 anonim ***** válasza:

megértem, hogy jót akartok, de van, amikor a próbálkozás többet árt, mint használ. begyűjtesz egy csomó rossz élményt, és még jobban elmegy a kedved az egésztől.

ennek ellenére én is ezt javaslom. mivel a lamentálással nem jutsz előrébb.

1. használj ki minden alkalmat, amikor jobb passzban vagy. csak próbálj kedves és temészetes lenni. bármin, bárkin lehet gyakorolni.

2. beszéld meg előre magaddal, hogy lesznek meredek helyzetek, és túl fogod élni.

szerintem enélkül a lépés nélkül halálra van ítélve a kísérletezés.

aki azt kérdezte, hogy mitől lehet félni, hogy harap a nő meg kinevetik...

semminek nem kell történnie. ha valamit kudarcnak, égőnek érzek és csak simán szégyellem magam emiatt, akkor másnak ehhez már nem is kell hozzátenni. évek múlva is kiver a víz, ha rágondolok.

ja és csodák nincsenek. én évek óta gyakorolok úgy, ahogy fent írtam, és egyszer jobb, máskor rosszabb. de nem akarok benn ragadni a saját fejemben a hülyeségeimmel, úgyhogy csinálom.

N 30

2016. máj. 8. 16:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Bocs, de a "vegyél erőt magadon" tanácsnak jó, de használni nem fog. Ha 30 évesen fél közeledni a nőkhöz, akkor nem fog varázsütésre változtatni ezen.

Tud raja segíteni pszichológiai tanácsadás, de ő sem varázsütésre, neked is sokat kell majd dolgoznod rajta.

Mindegy, hogy férfi vagy nő a terapeuta, akivel neked kényelmesebb. Fontos, hogy minimum pszichológus diplomája legyen, de még jobb, ha klinikai/tanácsadó szakpszichológus.

2016. máj. 14. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!