Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichologus tud segíteni egy olyan férfin aki nem mer közeledni a nökhöz? Közel vagyok 30-hoz. Lehet hogy késő már?
Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 21:42
3/20 A kérdező kommentje:
Eddig nem jöttem rá sajnos
2016. máj. 7. 22:03
4/20 anonim válasza:
Na, én ugyanebben a cipőben járok. Megszólítani sosem mernék egyet sem. Ötletek?
5/20 anonim válasza:
Te magad kellesz hozzá. Szedd össze a bátorságodat.
Önbizalomhiány áll a háttérben? Lépj át rajta. Vegyél egy nagy levegőt és menni fog az.
6/20 A kérdező kommentje:
Sose ment mindig csak meg futamodtam.Semmi bátorságom sincs közeledni senkihez.Nem is tudnám hogy mit mondjak
2016. máj. 7. 22:29
7/20 anonim válasza:
Az előbb leírtam hogy szedd magad össze, és minden bátorságodat.
Mitől félsz? Hogy megharap a nő? :D
Vagy az elutasítástól. Ismerkedj már nyugodtan, ne feszülj meg, mint pók a lucernásban. :D
8/20 A kérdező kommentje:
de hogyan szedjem össze magam?Elég jó ideje próbálom de nem megy.Nagyon gyáva vagyok ilyen téren
2016. máj. 7. 22:51
9/20 anonim válasza:
Egyszerűen küzd le. Nagy levegő, nagy sóhaj, aztán beszélj. Az legyen előtted hogy ne szalaszd el a lehetőséget, ne hagyd elúszni előled. Ha akarsz valamit, tegyél érte. Bögd ki hogy mit akarsz, mert az belülről csak felőröl. Vedd úgy mint egy akadályt, amit le kell gyűrni. Utána megnyugszol és sokkal jobban fogod magad érezni.
10/20 anonim válasza:
Az ugyan olyan mint itt írni,csak hang kell hozzá. Egy pszichológus segíthet,de NŐ legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!