Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs úgymond szexuális kisugárzásom, soha nem fognak nőként tekinteni rám a férfiak?
Ha erősen túlsúlyos vagy, akkor megértem. Semmi sem tud hervasztóbb lenni egy pókhasú puffadt zabagépnél. Abban egyszerűen elveszik minden nőiesség, gusztustalan! Nem is értem, hogy képes valaki ilyen dömperekhez vonzódni.. Biztos valami perverzió, mint a lábfétis..
(Tudom, bunkó vagyok, de most rám jött az "antiszociális öt perc")
Ha normál alakod van, akkor szerintem csak te nem érzed azt a kisugárzást.
Attól függ milyen vagy és milyen férfit szeretnél.
Én ez alapján a kérdésed alapján egy szolid nőnek képzellek el, aki nem öltözik kihívóan vagy merészen. A férfiak döntő többsége a kihívó "nőket" szereti. Ez látható fbon is, hogy egy miniszoknyás vagy fürdőruhás képet 50-200 ember lájkol, míg egy rendesen felöltözött képet jóval kevesebben.
Nekem tetszenek azok a nők, akik öltözködésükben szolidak vagy úgymond úgy öltöznek, mint egy fiú. Bejön, hogy nem olyanok, mint a többiek. Olyan mintha szándékosan nem akarnának úgy viselkedni. Ez nekem tetszik és én fel szoktam figyelni az ilyen nőkre.
Szóval a kérdésedre a válasz az, hogy a férfiak nagy része lehet nem fog nőként tekinteni rád, de azok a férfiak akik nem a külsőségekre hajtanak, azok észrevesznek így is. Nekem pl tetszenél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!