Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30-as dolgozó nőnek hol van esélye párkapcsolatot találni?
Hát, igen, ez tényleg nem társkereső oldal, és abban is igazad van, hogy - ritkán :), de itt is akad normális férfi :)
Viszont szerintem a kérdező nem neten szeretne ismerkedni, hanem személyesen :)
(Mellesleg én sem vagyok az on-line ismerkedés híve, már az indításnál sem :(, lehet, ő is így van ezzel)
28N
kapcsolatra találni ott lehet, ahol hasonló érdeklődésű és kapcsolatra nyitott emberek találkozhatnak. hogy ilyenekkel hol és mennyire találkozhatsz, az nagyban függ attól is, hogy te milyen érdeklődésű vagy és mennyire vagy nyitott mások közeledésére. vagy esetleg mennyire vagy kezdeményező te magad, hogyha mások nem kezdeményeznek.
szokás azt mondani az ilyen "hol lehet ismerkedni" kérdésekre, hogy ismerkedni mindenhol lehet. ahol emberek vannak az utcán, tömegközlekedésen, templomban, tanfolyamokon, edzőteremben, koncerten, moziban, könyvtárban, stb.
vannak ismerkedésre fokozottabban használt/alkalmas helyek, mint például a szórakozóhelyek és vannak a kifejezetten társkeresésre szolgáló helyek, mint a különféle párkereső oldalak, ismerkedős partik és egyéb rendezvények, ahova a legtöbben ezzel a céllal érkeznek, így talán egy fokkal könnyebb lehet ilyen helyeken párra találni, mert legalább ennyi közös már van benned és a többiekben. az ördög persze mindig a részletekben lakozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!