Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Élőben hol lehetne olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben hol lehetne olyan pasit találni mint Ábel Majának (éjjel nappal budapest) hogy megvesz mindent szex nélkúl?

Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 00:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nyugi, Maja is szexel, csak azt nem adják le a tévében.
2016. máj. 7. 11:31
 22/33 anonim ***** válasza:

15 éves vagy?Vagy csak szimplán degenerált? Ez csak egy tv sorozat..szórakoztatásra szolgál,NEM A VALÓSÁG.(Ráadásul Panem et circenses elven vetítik...)

Ha tényleg ilyet szeretnél,akkor szeress bele egy milliárdosba!Így nem kell feladnod az elveid,teljesí4eheted minden vágyát (XD). Előnyben vagy,ha mondjuk kicsit gerontofil vagy ;)

Sok sikert Majácskám!

2016. máj. 7. 12:07
 23/33 A kérdező kommentje:
Hú akkor én ilyen perverzioju pasit keresek. Talán ha feladnék ilyen hirdetést? Nem tudom de jo lenne. És nem sexel Maja hisz a sorozatban is mindig panaszkodik Timinek hogy undorodik ábeltől és ne érjen hozza meg eljatszotta a hanyast meg a rosszulletet
2016. máj. 7. 12:12
 24/33 anonim ***** válasza:
Neked a szex ellen mi a kifogásod?
2016. máj. 7. 12:29
 25/33 anonim ***** válasza:
Ez most troll kérdés, vagy tényleg (csak) ennyi eszed van?
2016. máj. 7. 12:51
 26/33 A kérdező kommentje:

Mi az hogy mi kifogasom! ??? Csak ha szerelmes vagyok sexelek különben hányinger. De szép vagyok és teljesen magaménak tudnám érezni azt a szerepet amit maja játszik.és a pasi is örülhet hogy velem lehet.miért forig minden a sex körül? Ha sexért szeretném ugyanezt akkor nem írtam volna ki a kérdést hisz arra szinte minden pasi ugrana mint ahogy sokan félreértik és kapom is a priviket.

Nem vagyok troll. Teljesen komoly kérdés. Nem tudom ebben mi a fura.

Csak jól akarok élni cuccokat kapni ingyen.mint Maja amúgy is példaképem mert olyan szép. És hasonlítok is rá teljesen olyan a hajam, mondjuk az arcom más de azért babás valamennyire szóval én is ilyen kis szendének is tudok mutatkozni meg dögösnek is mikor hogy kell, mondjuk nem vagyok olyan vékony mint ő viszont ívesebb a derekam és nagyobb a mellem.tehat 1 szinten vagyunk

2016. máj. 7. 14:21
 27/33 anonim ***** válasza:

Az benne a fura, hogy elhiszed, mert látad egy sorozatban.

Elhiszem, hogy könnyű életre vágysz, szép cuccokra, meg habzsidőzsire. De tudod mit tanácsolok neked? Teremtsd meg magadnak! Sokkal boldogabb leszel attól amit magadtól érsz el!

De ha már ennyire kajolod amit a tvben látsz, akkor azt is látod, hogy Majácska nem boldog a sok szép cucctól, undorodik ettől az egésztől, meg magától is amiért ezt csinálja.

Igaz nem vagyok sem olyan szép, mint ő, sem olyan fiatal, de talán épp emiatt, én biztos vagyok, hogy ennek a "Maja szálnak" lesz még következménye a sorozatban.

Pont amiatt, hogy sajnos sokan hozzád hasonlóan elhiszik amit látnak, és nem közvetíthetik azt, hogy ezt büntetlenül lehet csinálni.

Szóval várj azért pár részt még, hogy biztos megéri-e. Én pl kinézem az Ábelből, hogy ámegy pszihopatába, és csúnyán meg fogja leckéztetni Maját.

Legalábbis remélem 😂

Mindezen túl, láttad hol, hogyan "kell" ezt csinálni, hajrá ;)

2016. máj. 7. 14:53
 28/33 A kérdező kommentje:
Be is mentünk barátnőmmel pár ilyen ruhaüzletbe de sehol nem volt ott a férfi tulajdonos...meg megnyito sem volt sehol. Csak a váci utcában szoktunk etterembe meg külónböző helyeken felszedni pénzesebb pasasokat de kajáltatás iszogatás, max. 1 ruhavétel után nem lett több.
2016. máj. 7. 15:06
 29/33 A kérdező kommentje:
Ruhát is csak ilyen hm kategoriat vett.... Jo mondjuk ott kiválasztottam a legdragabbat 39900 ért de ennyi. Csomó al még eddig se jutunk el.csak a kajalas pialas
2016. máj. 7. 15:08
 30/33 A kérdező kommentje:
Jah és jol racsesztunk mert gondoltuk majd visszvisszük a ruhat és veszünk az árán 3 at erre mit csinalt?? Fogta és összegyűrte kidobta a blokkot... Azota sem hordtam azt a xar ruhat csak az ara miatt valasztottam
2016. máj. 7. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!