Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Élőben hol lehetne olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben hol lehetne olyan pasit találni mint Ábel Majának (éjjel nappal budapest) hogy megvesz mindent szex nélkúl?

Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 00:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ilyen hülye csak a mesében van. Remélem
2016. máj. 7. 07:56
 12/33 anonim ***** válasza:
88%

A legtöbb csajnak bejön, hogy kujtorog egyedül az erdőben, és vagy ott talál rá a királyfira, vagy a királyfi megmenti őt. Hófehérke, Aranyhaj és társai...

Szívesen!

2016. máj. 7. 07:57
 13/33 anonim ***** válasza:
Azt ertem h ő ad mindent de TE mit tudsz cserebe felajanlani neki???
2016. máj. 7. 08:06
 14/33 anonim ***** válasza:

Nyugi, Majácska is egy pincében fogja végezni összekötözött kézzel...

Az ÉNB egy TV SOROZAT, a történet kitalált, ez nem a valóság, ilyen nincs!

2016. máj. 7. 09:38
 15/33 A kérdező kommentje:

De pl az nekem is bejött már és nekem is barátnőmmel hogy rögzítettük magunkat drágább étterembe moziba szórakozóhelyen itattatuk etettetuk magunkat eltuntunk de így hosszú távon nem igazán.mert abel

már milliós összeget koltott.

Ha nem lenne ilyen pasi a tvben sem volna nem?

2016. máj. 7. 09:59
 16/33 anonim ***** válasza:
Undorító, ha valaki a valsóságban így viselkedik és csak kihasználja a másikat. Pedig szimpatikusnak tűnik az a szeretplő. Én a társaságát elfogadnám, de az ajándékokat biztos, hogy nem. Te sem legyél olyan, mert jogosan mondhatják rád, hogy rib..c!!! :)
2016. máj. 7. 10:06
 17/33 Költőnő? ***** válasza:
Nice try tollcsyka
2016. máj. 7. 10:12
 18/33 anonim ***** válasza:
Élőben? Azt hittem, hogy ami a tv-ben van, az a valóság.
2016. máj. 7. 10:43
 19/33 A kérdező kommentje:
Komolyan nem érted? Rib..csak lehet aki dug is én nem dugok nem nyüjtok sex szolgáltatast nem megyek el barkivel sőt. Csak kihasznalni szeretném addig is velem lehet ezt kapja cserebe. Szép vagyok mint Maja
2016. máj. 7. 11:03
 20/33 anonim ***** válasza:
egyébként lehetnél ilyen hivatásos. vannak férfiak akik ezzel a vággyal keresnek fel "szakembereket". :D elviszik vásárolni a nőket, mindenhol ők fizetnek persze, de nem fekszenek le velük. és ezt élvezi a férfi. azt nem tudom hol találhatsz ilyet, nem hiszem hogy olyan sokan vannak ilyen perverzióval.
2016. máj. 7. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!