Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz fiú lakótárssal filmezni?
Figyelt kérdés
Szoktunk mostanában, de csak barátok vagyunk, és nem bújunk össze meg semmi, de azért remélem, hogy nem lát ebbe bele többet. Szerintetek?2016. máj. 7. 00:20
1/15 anonim 

válasza:

Szerintem nem gáz. Lakótárs, elvégre nem kéne egyfolytában "kerülgetnetek" egymást. :)
3/15 A kérdező kommentje:
Eddig sem volt szex.
2016. máj. 7. 00:22
4/15 anonim 

válasza:

Az nem jelenti azt, hogy nem lesz ...
5/15 anonim 

válasza:

Szerintem esélyes,hogy többet lát bele,de az olyan nagy baj lenne?
6/15 Blade Bone 

válasza:

Rád fog mászni... Amúgy nem gáz, ha nem vagytok túl közel egymáshoz.
7/15 A kérdező kommentje:
Baj lenne, mert csak barátok vagyunk, és én nem akarok többet.
2016. máj. 7. 00:25
8/15 anonim 

válasza:

Ha nem akarsz vele szexelni, akkor ne is filmezzetek! -.-"
9/15 anonim 

válasza:

Van olyan csaj akitől én sem akarnék többet filmezésné. Bár azzal nem is filmeznék, de lakótárs szituáció más lenne. Tehát nem biztos, hogy bármit is akar.
10/15 anonim 

válasza:

Órák óta itt ülök, és még sötét van. Ha világvége lesz napkelte előtt, csak abban az esetben nem fogtok lefeküdni. Napkelte itt 5:29-kor van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!