Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan írják itt, hogy fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan írják itt, hogy fontos a külső, meg minden. De hogy lehet az hogy valaki ilyen előnytelen külsővel is talál valakit?

Figyelt kérdés

Én hiába nem vagyok csúnya, még se találok egy férfit, aki mellettem maradna. Ez a nő meg ilyen testtel is talált valakit.

[link]

2016. máj. 5. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek az 5-ös válaszolóval, egy teljesen normális, hétköznapi életet élő embernek is lehet az a mániája, hogy a torzul elhízott "nőket" imádja. Ez is egy beidegződés, mint a lábfétis. Semmi köze a külső vs. belső tulajdonságok összehasonlításához ismerkedés terén.
2016. máj. 6. 08:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy a "rakat kövér nőnek" van stílusa, egyénisége, humora, elégedettek önmagukkal, és ez meg is látszik a kisugárzásukon?

Van egy pár duci ismerősöm, akik nagyon is jól érzik magukat a bőrükben, jókat esznek, jókat nevetnek, és vidámak, kiegyensúlyozottak, elfogadták önmagukat olyannak, amilyenek. És ez meg is látszik rajtuk.

2016. máj. 6. 11:30
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
#10-es, nálad a pont, jól mondtad!
2016. máj. 6. 11:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy nem ebéd közben nyitottam meg...

Mondanám, hogy még ehhez is kérők sora állt, de szegény annyira undorító, hogy ezt bizony nem tudom mivel kompenzálta.

2016. máj. 6. 13:12
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

Mindenki találhat magának valakit, amennyiben nem válogatós.Itt a képen szereplő nő mellett ez még nem is olyan bűn ronda pasi.Bár nekem ugyan nem kéne, de a nőhöz képest jó.Van akinek a sovány tetszik, van, akinek kövér.Na meg a belső tulajdonságok is számítanak.

Mellesleg, nem árt tudni, hogy pusztán az evéstől valószínűleg nem hízott volna ekkorára, bárhogyan is zabál! Ez a nő tuti hogy beteg!A két combja sem egyformán kövér, elég súlyos baja lehet szerencsétlennek.

2016. máj. 6. 16:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Komoly problémák lehetnek veled, ha nem tudsz megtartani egy olyan egyszerű lényt, mint a férfi. Benned van a hiba. És az tuti, hogy a lelki szegénységed miatt van. Ezzel ezt sikerült be is bizonyítanod :)
2016. máj. 6. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!