Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszem neki, vagy nem? (Itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki, vagy nem? (Itt az ideje, hogy elhívjam valahova? )

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, viszont azt nem tudom, hogy bejövök e neki. Egy helyen dolgozunk ,nap mint nap találkozunk. Sokszor keresi a társaságom, odajön hozzám, vagy ha hallja hogy másokkal beszélgetek, akkor ő is bekapcsolódik, ebédnél gyakran mellém ül és olyankor jókat beszélgetünk, kiderült hogy sok közös pontunk van, imádunk keresztrejtvényt fejteni meg sudokuzni, néha szoktunk is együtt ha van egy kis szünet. A kölcsönös szimpátia megvan, viszont nem tudom van e mögötte több, mert elég változékony a természete, vannak napok, h hozzám se szól, meg ha túl kedves vagyok vele, akkor olyan kimérten viselkedik. Ha más lányokkal beszélgetek és utána oda mennék hozzá, akkor sokszor elkerül. Aztán ha én nézem levegőnek pár napig, akkor érdekes módon újra ő jön oda hozzám és érdeklődik és újra nagyon jól elvagyunk, ilyenkor sokat viccelődik velem, meg előfordul hogy megfogja a karomat stb. Holnap lesz amúgy valami munkahelyi buli, de én nem tudok menni(egyéb okokból) és kérdezte ,hogy megyek e a buliba, mondtam hogy nem és erre ő azt válaszolta, hogy akkor lehet hogy ő sem megy. Most már lassan szeretném elhívni, szerintetek itt az ideje? Így kívülállóként milyennek gondoljátok az esélyeimet?
2016. máj. 5. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívd el mindenképp. :) Tuti bejössz neki.
2016. máj. 5. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Dejavüm van :)

Én se mentem mhelyi buliba és a sràc mondta akkor ő se..

2016. máj. 5. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Anno. volt itt egy hasonló kérdés... Véletlenül nem írtok egymásnak verseket szórakozásból?

Amúgy nincsen mit vesztened, nem is értem a kérdésedet :'D Én a helyedben már megpróbáltam volna elhívni valahova!

2016. máj. 5. 15:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Verseket nem írunk.

Csak azt nem értem, hogy miért olyan kimért ha kedves vagyok vele. Én nem szeretem játszani, hogy leszarom, de néha muszáj, mert hosszútávon csak így tudom fenntartani az érdeklődését. Most már viszont muszáj a tettek mezejére lépnem.

2016. máj. 5. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!