Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden bántás nélkül, de miért hiszik azt többségében a mai átlagos nők, hogy egy jó pasi nem csak hogy majd le fog horgonyozni valakinél, de azt is éppen náluk fogja megtenni?
Nem akarok ebből egy mocskolódós topicot, szóval a gyűlölködők kíméljenek, kérem szépen.
Csak az értelme, valódi válaszokat kérném bárki illetékestől.
13-as vagyok. Kérdező az utolsó mondatod a lényeg: "szted mi az átlagos/jó és sztem mi az" - na, ez mindenkinél más. Lehet, hogy te látsz egy párt, ahol te a férfit jó külsejűnek találod viszont a nőt átlagosnak/előnytelenebb külsejűnek. Ám, ha megkérdeznénk ezt a férfit, lehet kiderülne, hogy neki a párja az álmai asszonya, mindig is ilyen nőt képzelt el magának és most, hogy végre megtalálta már csak azért imádkozik, hogy megmaradjon neki.
Nekem is volt több olyan párom, akiért nagyon oda voltam, de a külső környezet nem értette, hogy miért ilyen sráccal vagyok. Én meg persze azt nem értettem, hogy ők miért mondanak ilyet, mert nekem meg nagyon tetszett már külsőre is az illető. Aztán rájöttem, hogy van akinek az számít, hogy az átlag ízlés szerint szép legyen a párja és van olyan (mint én), aki bizonyos karakterekre bukik. Persze van olyan is, akinek pl. a műveltség, vagy a másik pénze, esetleg kisportolt test, stb. (vagy több dolog kombinációja) a fontos.
Kedves 21-es
Én értem hogy a mindenkinek más a szép közhely mindet visz és ezzel le is lehetne zárni minden témát, de valljuk be, hogy azért mégis csak lehetne egy módszeresen kiválasztott diszkrét számot hozzárendelni bárkihez, mely számmal jól lehetne ábrázolni egy "szépségi" skálán, hogy hol is helyezkednek el.
Természetesen nem lehet kiküszöbölni, hogy attól, hogy Brad Pitt külsőd van, mégse jössz be valakinek vagy egy Kovi test is bejöhet valakinek, de itt jön a lényeg: egyszerűen mindkét fentebbi eset valószínűtlen.
Oké, van az emberben egyféle önkéntelen vonzódás a valószínűtlen eseményekért, hisz lottózunk és meg is nősülünk, de a kérdésben leírt viselkedés szerintem nem logikus.
Vegyünk egy átlagos magyar nőt. Mondjuk, hogy bepróbálkozik nála élete során 100 férfi(talán sokat mondtam), amiből kb. 80-at észre semv esz, mert nem ütik meg az akkori mércét.
A maradék 20-ból kb 10 csak megdugja és nem jelentkezik többé, ezt mind ismerjük.
Összességében 10(!) valódi párkapcsolati próbálkozása van egész élete során és ebbe a tízbe várja bele egy nő, hogy majd egy jó pasi is köztük lesz, akinek éppen ő volna az esete, sőt, meg is szeretne állapodni, mert mennyire buli dolog a házasság eleve és egy nem jó, csak átlag csajjal még annál is biztosan sokkal bulisabb...
Számomra ez nonsense, de azt nem vágom, hogy a nők számára miért nem az?
21-es vagyok. Mindenkinek szíve joga olyanra várni, amilyet ő akar. De mondom nem minden átlagos nő akar "jó pasi"-t, ahogy nem minden átlagos férfi sem akar "jó nő"-t. (Ismerek 2 olyan párost is, ahol a pasi az átlag ízlés szerint egész jó, a nő meg nagydarab és a fickó el van ájulva a nőtől. Szóval ízlések és pofonok. Meg van szintén ismeretségi körben egy átlag ízlés szerint bomba csajszi és egy kb. kisfiús kinézetű férfi, akik egy párt alkotnak. Ja és a nő odáig van a csávóért, a srác már dobta vagy kérszer, de a nő még mindig visszakönyörögte magát hozzá.)
Ha ennyire érdekel, hogy az átlagos nők kikkel járnak, akkor ezek szerint neked bejönnek. Hát ismerkedj velük, majd eljön az, akinek te leszel az álmai férfija!
Soha nem értettem ezt a skálázást, nagyon gyerekesnek tartom így osztályozni az embereket. Nem az iskolában vagyunk, ahol van egy fix elvárás és a dolgozatok eredményét ahhoz mérik.
Akit szeretsz, az számodra top kategória, a többiek meg jelentéktelenek lesznek számodra. Mindegy, hogy az aktuális médiaideálhoz képest milyen.
23-as
Az ízlésem valóban talán nem a legtrendibb, de sztem nekünk férfiaknak a nőket illető ízlésünk sokkal mélyebben gyökerezik, így nem is tudunk vele mihez kezdeni.
Meglehet sokan mondanák átlagosnak, ami nekem tetszik, ezt le kéne tesztelni.
A nőkre nagyobb hatással van a mainstream média és a sugallt szépségideálja.
24-es
Tényleg meglepnek a fix elvárások?
Nem hallottál még olyanról, hogy x cm alatt nem férfi a férfi vagy ha otthon lakik anyuci pici fia,stb.
Ezt írtad: "Akit szeretsz, az számodra top kategória, a többiek meg jelentéktelenek lesznek számodra"
Szerintem megfordítottad a gondolatmenetet, mert aki top kategória, azok között fogsz nézelődni olyan után, akit szerethetsz.
Én eddig ezt tapasztaltam, de meglehet, hogy tévedek?
Kérdező, ezek nagyon egyérni dolgok, van, akinek ez számít jobban, másnak meg más, mindenkinek mások a szempontjai, nem lehet lefixálni. Nekem vannak x szempontjaim, amiket a saját tapasztalataim határoztak meg. Nem a divatlapok. Magamhoz igazítom ezeket, nem másokhoz. És teszek rá, hogy másoknak ez mennyire megfelel, mert az én párom mellett én fogok élni, és nem a belekotyogó kívülállók.
Anyuci pici fiáról meg annyi a véleményem, hogy ez nem annyin múlik, hogy a szüleivel él-e vagy sem, mert ez is egy összetett kérdést. Egyik exem egyáltalán nem volt anyuci pici fia, de az édesanyjával élt, mert az édesanyja le volt százalékolva, és gyakorlatilag az exem tartotta el önmagát és az anyját is. Az anyuci pici fia típus képtelen felnőni és önálló döntéseket hozni, akkor is, ha már nem él a szüleivel.
Úgy tűnik, rosszalkodik a billentyűzetem, elnézést, javítok:
*egyéni
*teszek rá, hogy másoknak ez mennyire megfelelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!