Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden bántás nélkül, de miért hiszik azt többségében a mai átlagos nők, hogy egy jó pasi nem csak hogy majd le fog horgonyozni valakinél, de azt is éppen náluk fogja megtenni?
Nem akarok ebből egy mocskolódós topicot, szóval a gyűlölködők kíméljenek, kérem szépen.
Csak az értelme, valódi válaszokat kérném bárki illetékestől.
Hú, mekkora egy kis tetüláda getzi vagy te.
Remélem CSBE áldozatként végzed...bogaram.
Mellettem is lehorgonyozott a jó pasi már jó sok éve és nagy becsben tart azóta is. Tudod mi a titok? az hogy szeretjük egymást, és mivel nem egymás külseje miatt vagyunk együtt, emiatt tök mindegy, hogy rá vagy rám mennyien hajtanak, akkor is egymást választanánk.
22/N
7-essel értek egyet.
Mindenkinek vannak külső adottságai (jobbak-rosszabbak), de a belsője és elvárásai nincsenek mindig ezzel összefüggésben. Jó pasi és jó nő is lehet monogám és akarhat családot, míg egy csúnyább nő vagy férfi is lehet kapcsolatszédelgő.
Hááát, azt mondják, hogy egy okos nő mindig "felfelé" választ. Kérdés, hogy mennyire a párkapcsolat és a biztonság miatt, és mennyire amiatt, hogy szeretné megosztani az élményét egy rendkívüli férfival. Mert akkor neki is rendkívüli nőnek kell lennie, EMELLETT pedig képesnek a gyengéd szeretetre, a megértésre és a türelemre. Rohadt nehéz összeegyeztetni az egyéniséget, az életszeretetet és a kalandvágyat az előbbiekkel. De ha két hasonló kaliberű ember találja meg egymást, abból lehet valami inspiráló és tényleg pozitív.
Ezt a mentalitást az átlagjankák sosem fogják megérteni, mivel nem ilyennek születtek.
26/L
12-13-14
Én természetesen értem, amint mondtok, de arra a kijelentésre alapozni, hogy "Jó pasi és jó nő is lehet monogám és akarhat családot, míg egy csúnyább nő vagy férfi is lehet kapcsolatszédelgő." sztem nagyon buta dolog.
Természetesen igaz, van ennek is esélye, de szemlátomást nem jellemző. Ha viszont mégis valaki egy stabil kapcsolatban képzeli el magát, pontosan miért választana 20 lányból egy szürkét?
Miért ne inkább egy szépet, csinosat, vonzó testűt?
A logika azt mondja, hogy az ilyen szuperpasi egy szuper nővel akarjon fix kapcsolatot, szóval nemigen értem azt a gondolatmenetet, hogy "majd én megcsípem" és rendre nem is szokott bejönni.
Már csak azért is zavarba ejtő, mert a lányok köztudottan attól paráznak, hogy csak megdugni akarják őket, még az átlag pasik is csak megdugni, erre majd biztosan az alfa lesz a nagy kivétel?
Én pl sosem akarnék leragadni egy Palvin Barbinál(és remélem nem lesz vérig sértve, ha ezt olvassa ;).
Egyszerűen nem akarnám töltött fegyverrel a halántékomnál élni az életem, meg akarok bízni a páromban és ennek elengedhetetlen feltétele, hogy a külsőt tekintve is meg legyen a balansz.
A nők számára ez miért nem evidens?
12. vagyok (legalább is azt hiszem)
"Ha viszont mégis valaki egy stabil kapcsolatban képzeli el magát, pontosan miért választana 20 lányból egy szürkét?
Miért ne inkább egy szépet, csinosat, vonzó testűt? "
hát pont az alapot nem érted, azért mert egy boldog szerelmes ember nem csak a külsőt látja, hanem a másik egész lényét, minden kedves-jó-vagy nem tökéletes tulajdonságával együtt. Az én párom is összejöhetne egy modellel, ha csak szimplán a külsőt vennénk alapul, de tudja (és folyamatosan érezteti is) hogy senki nem teszi olyan boldoggá mint én. Így ő nem egy átlagos csajnak lát, hanem élete szerelmének A szerelem jóval bonyolultabb egyszerű külsőségeknél. És tapasztalataim alapján ez nem olyan ritka, mint ahogy te látod. De persze emberek vagyunk mindannyian azt vesszük észre a világban, amit szeretnénk. Te is én is :)
22=N
14-es vagyok, és pont hogy én is a kérdezővel értek egyet. A rendkívüliséget a külsőségekre is értettem természetesen, viszont ha egy csinos nő nem érdekes és izgalmas, hossszú távon egy jó pasinak sem kell monogám kapcsolatban, örökké.
Bár mindenki szerint más a jó pasi, nekem azért kell, hogy a jó külső mellett életteli legyen és pozitív irányba folyjon az élete, valamint lehessen vele értelmesen kommunikálni is. Én magammal kapcsolatban ugyanezekre a dolgokra törekszem, szerintem nem eredménytelenül. Remélem, így már nagyjából érthető az álláspontom.
A külső nem garancia semmire.
Én nem vagyok egy palvinbarbi, úgy mondanám inkább hogy a tökéletes ellentéte. Mégis volt, hogy három pasit tartottam, persze tudtukon kívül...
Lehet köpködni. :)
Barátnőm meg tényleg modellkedhetne, ha picit magasabbra nő, és mégsem lehet elvinni a párja mellől, elhajt mindenkit.
És hihetetlen amit írok, de nekem a legtöbb helyes pasi ismerősöm belsőre is rendben van, tartós kapcsolatban, és nem ugranak rá mindenre, amin szoknya van.
Lehet, csak egyszer belefutottak egy skót harci egységbe, és már nem mernek kockáztatni. :)
Vagy simán csak hűségesek.
Akikről meg tudom, hogy a legyet is röptében, ők jobb napjaikon is legfeljebb átlagosak. Pont ezt próbálják kompenzálni kétségbeesetten, bármi áron bizonyítani, hogy igenis mindenkinek (de legalább is számos nőnek) ők kellenek.
A kérdező meg eleve tévedésben él.
A kapcsolathoz két önkéntes kell, nem úgy van, hogy a szürke kisegerek elmennek a pasiboltba, és leveszik a polcról a jóképűeket, aztán már csak mesterkedni kell, hogy meg is maradjon.
Ehhez elengedhetetlenül kell egy helyes pasi, aki szívesen van együtt a szürke, uncsi lányokkal, és mégis ő kell neki.
Halkan kérdezem, csupán a tapasztalataim által vezérelve: nem lehet, hogy rosszul lövöd be a kategóriákat?
Ahogy elnézem, itt a vékony, formás, szép arcú lányokra is rávágják sokan, hogy átlagos. És egy pasira azt, hogy jó pasi, pedig az arca előnyös, de a teste nincs kidolgozva. Pedig lehetne...
Szóval lehet, hogy te úgy látod, hogy átlagos a csaj és irigyled a pasit a külsejéért, tehát neked jóképű. De egyébként mindkettő helyes, vagy mindkettő átlagos?
12. vagyok
Én egyetértek a 18assal abban, hogy nekem is a legtöbb tényleg jópasi ismerősöm rendben van nagyon belsőleg is, hűségesek, intelligensek, nem csak szép fiúk. És érdekesség hogy az én környezetemben is a röptében a legyet pasik, maximum átlagosan, de leginkább kétségbeesettek :D érdekes egybeesés, lehet egyfelé élünk :D
18-as
Ebbe belemehetnénk, tényleg, de parttalan vita lenne.
Le kéne konkretizálni, hogy szted mi az átlagos/jó és sztem mi az.
Én úgy érzem, hogy objektív vagyok és sokkal inkább látom a nőket elfogultnak és csak egyféle pasit szépnek látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!