Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akin gúnyolódtak iskolás korában, annak soha nem lesz senkije? Akinek gimis évei alatt sem volt senkije, annak már soha nem is lesz?

Engem is csúfoltak általánosban és középsuliban egyaránt a különcségem miatt,de találtam olyan pasast,aki ezt szerette meg bennem.A középiskolás éveimet csak az ellenségemnek kívánom,annyira nem találtam meg a helyemet.Az én anyukám ráadásul ebben a kérdésben olyan 10 esetből max. 4x állt mellém,aki viszont egy hónap alatt lebratyizik 30 emberrel akkor is,ha egy osztályban csak 20-an vannak.
Off:
Tanulsz egyáltalán valamit,hogy a nem éppen jó lakhelyedhez köt valami?Mert ha nem,szedd a sátorfádat és lehet költözni ki külhonba,ha könnyen tanulsz nyelveket.Kelet-európai nőként még mindig sokkal előbb találsz partnert magadnak nyugaton,mint kelet-európai férfiként.Most senki ne kössön bele a föcibe,mert nyugati szemmel mind mentalitásilag,mind fejlettségileg erősen keletiek vagyunk.Nyugaton meg senki nem dumál ki,ha nem vagy egy kommersz emberke,sokkal elfogadóbbak ott az emberek,mint itt.Szóval fel a fejjel,tanulj,tornázd fel magad külföldön a ranglétrán és ide csak nyaralni térj majd vissza,mert max. arra jó ez az ország.Vagy még sok kint született magyar jön ide meghalni,még arra is alkalmas.

Én még mindig úgy gondolom h saját döntés.
És nem azért mert szar gyerekkorom volt hanem mert nekem nem kell. Ezt v ki érti v ki kevésbé és valaki nem.
De ez már nem az én gondom. Mindenesre az azért különbség ha v ki kényszerböl van egyedül v v ki csak úgy kedv szerint.
Javaslom találj magadnak valami elfoglaltságot ami leköt. Am a másság mindig szúrja a többség szemét sz@rni rá.

Középiskolában én voltam A TÖKETLEN LÚZER CSÁVÓ. Aztán negyedévben már voltak barátnőim, ötödévben összejöttem egy csajjal akit azóta már el is vettem :-)
28/F

Engem gunyoltak azert, mert csunya vagyok. Gondolom, tobb onbizalmam - es ezaltal tobb lehetosegem - lenne a pasik teren, ha nem kellett volna evekig ezt a mocskolodast hallgatnom.
Viszont akkor is az a helyzet, hogy nekem nem jon ossze a viszonzott szerelem. Akik tetszenek, azoknak en nem jovok be es forditva. De mivel tobbszor tetszettem mar masnak, es nagy ruitkan le is szolitanak, mar nem gondolom, hogy a kulsom miatt nem jon ossze nekem a szerelem. Egyszeruen nincs szerencsem. :/
23L

Nem vagy ezzel egyedül, én is ilyen voltam, sőt vagyok, pedig több, mint 10 évvel idősebb vagyok nálad. Ráadásul nekem a külsőm is mindig előnytelen volt, alacsony, sovány fiú voltam, és most is - elvileg felnőtt férfiként (?) - kb. úgy nézek ki, mint egy 20-22 éves fiatal srác. Amúgy most sincs párom, sőt barátom is csak egy, de ővele is csak ritkán találkozom. Szeretek egyedül lenni és kész, kinek mi köze hozzá? Engem is mindig kibeszéltek/ kibeszélnek, de nem kell ezzel foglalkozni. Én se vagyok rá nyilván büszke, de ez van, ilyenek vagyunk. Amúgy 24 évesen még nem késő ezen változtatni... Nekem már lehet, hogy az...
35/F

Engem is kinéztek, mert különc voltam, bár nem bántottak, mert valahol ezzel a lenézéssel együtt felnéztek rám, mivel elég jó agyi képességeim voltak. Mindig is az volt az érzésem, hogy egyszerre undorodnak tőlem, és irigyelnek. Nagyon rossz volt ez a kettősség, mert senkihez nem tudtam elég közel kerülni.
Az a lány voltam, akivel senki nem táncolt a szalagavatón. Aki egy komplett hányinger volt gimnáziumi évei alatt a külseje miatt. Az összes akkori fényképemet megsemmisítettem.
Majd elkerültem az egyetemre, nyitottabb lettem, boldogabb, és ez kiült az arcomra, mert valamivel szebb lettem.:) De hiába változtam pozitívan, egyszerűen, nem csak hogy nem hull az ölembe egy kapcsolat, hanem szenvedek, hogy valakivel eljussunk az ismerkedési fázisba. 22 éves vagyok és még nekem sem volt senkim.
Nemrég derült ki rólam, hogy van egy minimális Asperger-zavarom, aminek köszönhetően nem tudom értelmezni a párkapcsolati testbeszéd jeleket. Nem veszem észre, hogy ha szemeznek velem, és nem tudom mit jelent az, hogy flörtölni valakivel. Elmondták, és mondtam, hogy ha ezt kell csinálnom, hogy legyen valakim, akkor inkább így maradok. :D
A szintén lúzernek számító osztálytársaim már mind találtak maguknak valakit, szóval alighanem komolyabb oka van annak, ha valakinek egyetem alatt sem jött össze. Lehet, hogy lesz valakid, csak nem most hanem bocs-4 év múlva. Nekem is ezt mondták, hogy valószínűleg nekem is lesz, csak majd jó sokára. Hát ez van. :/
De addig találj egy olyan területet, amit szeretsz, legyen ez munka vagy hobbi, és aknázd ki :D Én is ezt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!