Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akin gúnyolódtak iskolás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akin gúnyolódtak iskolás korában, annak soha nem lesz senkije? Akinek gimis évei alatt sem volt senkije, annak már soha nem is lesz?

Figyelt kérdés
Soha nem érdekeltem senkit, sem a gimiben, sem az általános iskolában. Viszont gyakran voltam gúnyolódások tárgya, de elsősorban nem a külsőm miatt. Barátaim sem voltak soha, szinte én voltam az egyetlen olyan személy, aki egyedül ült az iskolapadban. A hely ahol lakom is, csak furán tudnak rám bámulni az emberek, és gyakran kibeszélnek. Félénk, csendes és visszahúzódó típus vagyok, és nem vagyok rá büszke. n/24
2016. máj. 4. 20:32
1 2
 1/18 CptTomato ***** válasza:
60%

Nekem se volt senkim gimi végéig..........

azóta pedig túl sok is... ne aggód :) ez nem gond más emberek véleményére ne adj hacsak nem eltartanak..

2016. máj. 4. 20:33
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Nekem se volt senkim egyetemig, és sokat piszkáltak gimiben. Aztán kikupálódtam és behoztam a lemaradásomat :D Most megyek férjhez. 25/N
2016. máj. 4. 20:39
 3/18 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is egyetem második félévében lett barátnőm először... Én is a visszahúzódóbb típus vagyok, ami férfiban annyira nem szerencsés, sajnos. Leírod privátban, miért beszélnek ki, miket mondanak rólad?

24/F

2016. máj. 4. 20:42
 4/18 anonim ***** válasza:
60%
Nekem se jött össze semmi középiskolában, egyetemen pedig 99%-ban csak férfiak voltak, ahogy edzésen, munkahelyen is. Így jártam.
2016. máj. 4. 20:46
 5/18 anonim ***** válasza:
60%

Rajtam is gúnyolódtak, középsuliban sem volt senkim, furán bámulnak rám, visszahúzódó típus vagyok, aztán azóta volt 2 barátnőm is.

24/F

2016. máj. 4. 20:48
 6/18 anonim ***** válasza:

rajtam is gúnyolódtak a másságom miatt..középiskolában mindig ki voltam közösítve és nem is volt senkim 21 éves koromig amikor is interneten megismertem a barátom de szerintem csakis a szerencsének volt köszönhető. szintén félénk,csendes és visszahúzódó vagyok mint te..

24N

2016. máj. 4. 20:51
 7/18 Költőnő? ***** válasza:
Folyamatosan gúnyolódás tárgya voltam középsuli végéig. Nem ez határozza meg h később leszek párkapcsolatod.
2016. máj. 4. 20:53
 8/18 anonim ***** válasza:

Gimiben és általánosban sem volt párom,

általánosban sokat szekáltak,

barátaim suli végeztével nincsenek,

félénk, csendes, visszahúzódó vagyok.

Az utóbbi 5 évben szinte folyamatosan van párkapcsolatom. úgyhogy....

25n

2016. máj. 4. 20:54
 9/18 A kérdező kommentje:
Én meg elmondhatom magamról azt hogy senkim nem volt még.
2016. máj. 4. 20:58
 10/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, érdekes személyiségnek tűnsz. Nagyon kíváncsi vagyok miért gúnyolódhattak rajtad. Elsőre azt gondolom, hogy volt valami a személyiségedben vagy a viselkedésedben, ami eltért a többiekétől. És mivel nem akartál beolvadni és nem hagytad magad, hogy elfogadj valami olyat, ami ellen belül tiltakozol, ezt a környezeted nem bírta elviselni. Ez nekem tetszik.

Nekem is nehéz volt az általános és a gimi is. Hasonló helyzetben voltam, mint te.

Van kedved beszélgetni?

25F

2016. máj. 4. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!