Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha egy pasi hamar otthagy, akkor annyit is érek?
Figyelt kérdés
Internetes társkeresőkön ismerkedtem meg a legtöbbször fiúkkal, de mindig átejtettek. Volt aki még a randikra se jött időben, volt olyan aki azért ejtett, mert a barátainak nem tetszettem. Még is ezek ellenére ők dobtak engem. L/242016. máj. 4. 19:20
1/6 anonim 

válasza:

Hmm, megmutatod a profilod? Úgy könnyebb eldönteni, hogy hol is lehet a gond.
24/F
2/6 CptTomato 

válasza:

Szió sorstárs.
Az internetes ismerkedés az mindig is a nagy számok törvényre épül akármennyire is próbálsz agyban szűrni előbb utóbb rájössz hogy sokból ismerkedésből lesz kevés tali sok taliból lesz kevés szex ...és sok szexból lesz talán elhanyagolható mennyiségű kapcsolat(hosszabb táévú/komoly..akárhogyan is szeretnéd hívni).
F/28
3/6 anonim 

válasza:

Sokáig én is ezt hittem. De nem. Ez nem Rólad szól és Téged minősít, hanem inkább őket. Persze tudom, h ezt kb a falra kenheted, mert ettől pasid nem lesz, viszont egy dolog mindig járjon a fejedben:
"Miért zavarja ez a Te egódat? Attól, hogy ő egy tarparaszt, még lehet jó ízlése! ;)"
4/6 anonim 

válasza:

Bocs 3-as, de az ilyen közhelyeket tényleg a hajára kenheti.
5/6 anonim 

válasza:

Gondolom nálad is az lesz a probléma, hogy a többi társkeresőző nőhöz hasonlóan, te is az abszolút top-pasikra hajtasz, akikre csak úgy tapadnak a nők, így aztán nem sokra becsülnek.
6/6 anonim 

válasza:

Egy kapcsolathoz legalább 2 ember kell. Ha nem működik, az nem csupán az egyik fél hibája, hanem mind a ketten felelősek azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!