Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nekem tetsző eladócsajn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nekem tetsző eladócsajnál rendszeresen vásárolok, azzal elnyerhetem a szimpátiáját, vagy csak idegesitő leszek a számára?

Figyelt kérdés
Vagy pedig közömbös marad irántam aztán is a lány, és csak egy egyszerű vásárlóként fog rám tekinteni?

#vásárlás #szimpátia #eladócsaj #kifejezás
2016. máj. 3. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vegyél nagyon drága és furcsa dolgokat. Biztos felkelted az érdeklődését. Esetleg valamiről tüntesd el a vonalkódot az áruról és amíg vártok, hogy kiderüljön mennyive kerül, tudsz vele flörtölni.
2016. máj. 15. 13:53
 12/15 anonim válasza:
Én benzinkutas kasszás vagyok és kifejezetten idegesítenek ha beszólnak akármit is!
2017. márc. 7. 11:11
 13/15 anonim ***** válasza:

11-esre ne hallgass. Szimmplán csak hülye.

Ha tetszel neki, nyilván örülni fog bármilyen kérdésednek.

Ha nem tetszel neki, azt úgyis észreveszed.

2017. márc. 16. 11:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem a szomszédba volt egy lány a trafikba, mondom felszedem, elkezdtem vele rendszeresen dumálni, ürüggyel bementem hellért vagy cigipapírért (igaz kellett meg jól jött) aztán beszélt beszélt és elhangzott, hogy van párja, rá se kérdeztem, csak hallgattam a szóf osását :D

na onnantól visszább vettem, nincs kedvem énnekem szélmalomharcot túrni :) 24F

2017. márc. 16. 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha bejössz neki örülni fog, ha nem akkor vagy közömbös maradsz.

Viszont ha bejössz neki, nem elég vásárolgatnod, hanem lépned is kell.

Mindegy előbb-utóbb el kell hívnod szerintem randira.

(Nyugi szerintem csak azok idegesítőek, akik már mindezt meglépték többször és a másik már jelezte sokszor, hogy nem érdekli őket a téma.)

2017. márc. 16. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!