Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én hiányolom ezeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én hiányolom ezeket a vagány csajokat?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=5NPBIwQyPWE

https://www.youtube.com/watch?v=mW1dbiD_zDk

Még vagy 8-10 éve ők voltak a példaképeim, mert annyira nem érdekelte őket, hogy ki mit gondolt róluk, és egyébként is fiús lány voltam mindig is.

Valahogy nem tudok azonosulni ezzel a mai rib**ncvilággal... De aki nem az, még az is annak akar látszani, mert hogy ettől lesz szexi. Kár, hogy manapság már nem nagyon látok sehol egyéniségeket. Mindenki tucatruhákban jár, csőnaci, bőrdzseki, nagy táska, ombre haj, kezében az Iphone, és pasizzunk éjjel-nappal...

Olyan kívülállónak érzem magamat emiatt. Nem ismer valaki esetleg egy jó közösséget?

20L

2016. máj. 3. 03:37
1 2
 11/14 Sunshinedoll ***** válasza:
71%
Jaj, fejezd már be ezt. tudjuk, te nem olyan vagy, mint a mai lányok, te különleges vagy, meg egyéniség, és a fiúk is tök jó fejnek tartanak, egyéniség vagy, te víz helyett is uborkalevet. Most már leülhetsz.
2016. máj. 3. 15:29
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
11. mérges tucatplázamacska észlelve
2016. máj. 3. 18:09
 13/14 anonim ***** válasza:
12-es, te meg igazi primitív gyökér vagy. :D
2016. máj. 4. 12:00
 14/14 anonim ***** válasza:
13. itt a másik, na tényleg jó sokan vagytok :D
2016. máj. 4. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!