Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én hiányolom ezeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én hiányolom ezeket a vagány csajokat?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=5NPBIwQyPWE

https://www.youtube.com/watch?v=mW1dbiD_zDk

Még vagy 8-10 éve ők voltak a példaképeim, mert annyira nem érdekelte őket, hogy ki mit gondolt róluk, és egyébként is fiús lány voltam mindig is.

Valahogy nem tudok azonosulni ezzel a mai rib**ncvilággal... De aki nem az, még az is annak akar látszani, mert hogy ettől lesz szexi. Kár, hogy manapság már nem nagyon látok sehol egyéniségeket. Mindenki tucatruhákban jár, csőnaci, bőrdzseki, nagy táska, ombre haj, kezében az Iphone, és pasizzunk éjjel-nappal...

Olyan kívülállónak érzem magamat emiatt. Nem ismer valaki esetleg egy jó közösséget?

20L

2016. máj. 3. 03:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Annó középsuliban voltak bőven bunkó, beképzelt csajok, de ilyen Avril Lavigne szerű deszkások nem nagyon. :D

Meg igazából akkor se nagyon voltak egyéniségek, átlagban akkor is az akkori divatot majmolták. Talán maximum egy fokkal életképesebbek voltak, mint a maiak, ja mégse, facen ahogy látom, a volt osztályomból az a pár lány is csücsörítős pózolós, party csaj lett.

Amúgy Avril Lavigne valami eszméletlen gyönyörű, az ilyen lányokat én is hiányolom az életemből. :D

24F

2016. máj. 3. 06:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha belegondolsz Avril és Pink is baromi sokat változott az évek során.. Még mindig egyéniségek, de valahogy kiforrtak és letisztultak. (Persze nekem tetszik ez a 2 szám is a "kezdeti" korszakukból)

Hiányolod az egyéniségeket. Azt hittem hogy valami olyan zenét linkelsz, amit még életemben nem hallottam. És ide teszel két 10 évvel ezelőtti dalt, ami meg akkor volt "tucat".

Nálunk a gimiben minden második lányon nyakkendő volt.

Meg nekiálltak gördeszkázni a stìlus miatt.

De ezzel nincs baj. Csak ez olyan ellentmondásos hogy valaki jon fikázni a tucatembereket (akik nem is feltetlenul vannak olyan sokan, mint hiszed), es erre betesz valami szinten tucatdolgot.

Minden fiatal kib.a.s.z.ott egyedinek érzi magát, én is így voltam ezzel..

De ha úgy állsz hozzá h r.i.ban.cok meg hol vannak az ilyenek meg stb, akkor ne csodalkozz ha teged meg ők néznek hülyének.

Amúgy vannak még vagány csajok, de nem feltétlenül az oltozkodesbol fogod eszrevenni.

2016. máj. 3. 08:19
 3/14 anonim ***** válasza:

Meg én is ugy voltam vele h mekkora fiús lány vagyok.. :D Haha. Örülök ha egy csavart meg tudok húzni :D

Barátnőm meg autószerelő akart lenni éa 155 cm.. szted? :) :D

2016. máj. 3. 08:21
 4/14 mikeXxX ***** válasza:
Ezek az életképes nők ne viccelj , ezekre lehet felnézni ha nem sipákol hogy olaj ment a körme alá :D volt barátnőmmel én is raktam be már motort egy autóba :D
2016. máj. 3. 08:38
 5/14 anonim ***** válasza:

Én hiányolom az ilyen lányokat :) Én nem azt mondanám, hogy fiús lányok, hanem laza lányok. Régen voltak is ilyenek, de mára mindenki követi azt a divatot, ahogy leírtad...minden csaj ugyanúgy néz ki (tisztelet a kivételnek), ugyan azok az igényeik, amik már nem egészségesek. Én az olyan személyiségű lányokat hiányolom, akik lazák, az számít nekik, hogy jól érezzük magunkat együtt, "szökjünk el" a világból, egyszóval legyünk önmagunk és éljük meg boldogan a pillanatokat. Ne az számítson, hogy mi a munkám, mennyit keresek stb...Hanem maga az ember.

23/F

2016. máj. 3. 09:20
 6/14 anonim ***** válasza:
Engem tobbszor titulaltak mar vagany csajnak de elhiheted hogy nem az oltozkodesem miatt. A stilusom teljesen letisztult, noies vintage ruhadarabokat hordok.
2016. máj. 3. 10:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Köszi a linkeket, jó volt egy kis nosztalgia :)

P!nk nekem is a példaképem volt, most is tetszik a stílusa (ami itt volt, meg a Don't let me get me c. kliben), sokáig öltözködtem hasonlóan, mostanában is szoktam :) Nem te vagy az egyetlen, nekem se tetszik, hogy kimegyek az utcára és mindenki kb ugyanúgy néz ki... :S

2016. máj. 3. 11:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Elég vicces, hogy valakiről pusztán az öltözködése alapján megállapítod, hogy ri.banc, meg nincs egyénisége. Mintha csak a külsőségektől lehetne valaki különleges.
2016. máj. 3. 13:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is hiányolom a valódi vagány csajokat. Viszont így utólag rájöttem, hogy ezek a médiatyúkok nem is voltak igazi vagány csajok. Mennyire műnökké alakultak már át mostanra? :D

Szerintem a 8-10 évvel ezelőtti karakterük is meg volt csinálva, pontosan meg volt tervezve az akkori trendeknek megfelelően. Csak akkor olyan szerepeket játszottak és azzal voltak sikeresek.

Valszeg érdekelték őket, ki mit gondol róluk, csak akkor ez menő volt.

Mostanra a "fiús-lány" típusú lányok is eléggé beépültek a rbncvilágba.

Jól teszed, hogy nem azonosulsz a mai világgal. Nekem sem tetszik pasiként. Én sem látok egyéniségeket. Illetve nagyon keveset. Alig akad már lány, akinek igazi személyisége van. Pl véleményt tudna formálni bármiről, ami nem divat vagy külsőségek... A nők döntő többségénél kimerül az életük azzal, hogy nézzenek ki, meg milyen pasik érdeklődését keltsék fel.

Ha ez vigasztal, én is kívülállónak érzem magam, mivel nekem ez nem jön be

2016. máj. 3. 14:39
 10/14 anonim ***** válasza:
112419626 egyéniség tekintette meg ezt a videót.
2016. máj. 3. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!