Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy szürke kisegérnek mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szürke kisegérnek mint amilyen én vagyok, hogyan lehet valakije?

Figyelt kérdés
Szinte teljesen észrevétlen vagyok mindenütt, még a facebookon se sokan likeolnak illetve ha meghalnék se sok embernek hiányoznék. 24/n
2016. máj. 1. 09:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

1) a legtöbb férfi a vadmacskákat megnézni szereti, a szürke kisegerekkel pedig járni

2) tedd magad láthatóvá. És ne a FB-on. Járj el sportolni, keress hobbikat, kirándulj, menj el programokra, mert az otthon gubbasztó embereket egyszerűen képtelenség randira hívni

3) a FB-os likok számából ne vonj le semmit az életre vonatkozóan, egy csomó ember a FB-on olyan sikeres, hogy azt gondolod minden rendben velük, a valóságban meg csak ügyes marketingesek a szánalmas életük reklámozásában

2016. máj. 1. 09:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát ez nem így van mert azoknak a lányoknak akiknek sokan lájkolják egy képét, valóban népszerűek, és jó életük van.
2016. máj. 1. 09:32
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Csatlakozom az első hozzászólóhoz. Mozdulj ki, keress hobbit, úgy összességében: legyen életed. Ha mutatkozol, boldog és kiegyensúlyozott vagy, hidd el, nem maradsz észrevétlen.
2016. máj. 1. 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:

[link]

24 éves vagy, viselkedj úgy, mint egy felnőtt nő, és ne a FB felett keseregj, meg azon, hogy másoknak milyen élete van, és irigykedj.

Hidd el, mindig szürke egér barátnőim voltak, de egyik sem a FB-ot tekintette az élet fokmérőjének, és egyik sincs egyedül azóta, hogy szétmentünk.

2016. máj. 1. 09:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezt megbeszélhetnénk egy tea mellett is.
2016. máj. 1. 09:39
 6/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
69%

Én is szürke egér vagyok, olyan szinten tojom le a fb-t hogy ha félévente 1x fennt vagyok, akkor sűrűn látogatom az oldalt. És akkor sem azt nézzem mások hány lájkot gyűjtenek meg mire... bár ami soklikeos kép az rendszerint valami teljesítménnyel kapcsolatos pl célfotó egy futóversenyen stb.

Annyit kell csak tenni, hogy ki kell mozdulni. Aki nem él, azt nem is ismerik meg. Gimi után ott álltam, zéró fiúbaráttal a hátam mögött. És úgy gondoltam, hogy első lépésben ezen kell változtatnom! Minél több fiúval akartam megismerkedni, barátkozni, hogy ne legyek a másik nem elől elzárva. Hogy hogy nem, az elsők között ismertem a párom, aki több hónapnyi beszélgetés és barátkozás után (kb minden héten egy estét végig sétáltunk legalább és beszélgettünk) végül megkért, hogy járjunk!

Én nem hagytam, hogy az életem csak "alakulgasson". Ahogy esik úgy puffan! Több barátot akartam és több fiú barátot is! Úgyhogy ha kellett odamentem, és elkezdtem vele beszélgetni. Aztán ha összefutottunk megint, amíg nem alakult a dolog.

Az hogy ülsz a kis lakatlan szigeteden egy baromi kényelmes dolog. Nincs kontakt nincs pofára esés sem. Nem bánt senki sem. Ha viszont ki kell mozdulni akkor ott az egó ami nem akar sérülést, de ezt be kell vállalni! Előttem mindig az volt, hogy sok embernek nem fogok bejönni, de azokat akiket összeszedek azokért megéri, mégha maroknyian is lesznek!

Szóval kéne barátokat gyűjteni, kicsit élni!

2016. máj. 1. 09:41
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Látod, meg is oldottad saját életed. Mostanra kb 200 privát levelet kaptál (mondjuk 50%-ban farkat ábrázoló kép van, 50%-ban könyörögnek, hogy lépj rájuk, pisild le őket, add oda a használt zoknid, de 1-2 normális csak akad :D)
2016. máj. 1. 09:51
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Hagyjuk már ezt a Facebook-os baromságokat. A mai fiatalok mást sem ismernek az ilyen f.@szságokon kívül.

Az életben, a való világban legyen meg a tisztelet és a tetszikelés, ne az ilyen közösségi, virtuális oldalakon.

Nem biztos hogy szürke kisegér vagy. Lehet hogy nem mernek veled kezdeményezni valamiért.

Szoktál kimozdulni, ismerkedni, barátkozni, stb.?

2016. máj. 1. 09:55
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Azok a lányok, akik FB-on sok like-ot kapnak, és állításod szerint az életben is népszerűek, vajon azért népszerűek mert sok a FB like, vagy pedig azért sok a FB-ok like, mert a való életben is népszerűek? Egyébként nem kell adni semmit a facebook like-re a fele csak ilyen képmutató udvariaskodás. Azt megnézném,hogy egy facebook-on népszerű lány, vagy fiú, ha bajba jutna hány barátja sietne a segítségére. Még egy kérdésem lenne: Ha nem lenne facebook, miből szűrnétek le a népszerűség mértékét?
2016. máj. 1. 10:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha visszarepülhetnék a múltba a DeLoreannel, szart se foglalkoznék almanchokkal meg sporteseményekkel, hanem mindenemet ebbe a szaros fészbukba fektetném.

Sose gondoltam volna, hogy ennyire le tudnak menni kutyába a nők egy kis népszerűségért, sőt, hogy inkább virtuális faszik kellenek az virtuális énjüknek az élő helyett...

2016. máj. 1. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!