Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet ebből még kapcsolat? 22/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből még kapcsolat? 22/L

Figyelt kérdés
Két hete ismerkedtem meg egy szórakozóhelyen egy sráccal, azóta randiztunk háromszor, és sokat beszélünk messengeren is. Sajnos nem egy városban lakunk, de nem vészes a távolság ( kocsival fél óra). Ő hívott először randira, és a randi végén azt mondta, nagyon csinos lány vagyok, de nem az esete ( én szőkésbarna vagyok vagyok, világos bőrű,szürke szemű neki a barna hajú és szemű sötétebb bőrű lányokat jönnek be. Nem esett túl jól. Azt mondta, attól még lehet köztünk valami, vonzódik is hozzám, de hiányolja azt a szerelem első látásra dolgot, ami neki fontos. A második randin volt csók is, ma volt a harmadik randink ez is jól sikerült.Jól érzi magát velem, jól elbeszélgetünk. Van, hogy pár napig nem is beszélünk, de azért elég gyakran, mondjuk én többet írok neki, de ő is ugyanúgy rám szokott írni, csak nem annyit, és azt is észrevettem, nem annyira érdeklődik, mint szeretném...bár lehet csak túlaggódom ezt. Egyébként ő 25 éves, ha ez számít.
2016. máj. 1. 00:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Pár vagy szexkapcsolat?

Az egyik lehetséges.

2016. máj. 1. 00:13
 2/14 A kérdező kommentje:
természetesen párkapcsolatot szeretnék
2016. máj. 1. 00:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki a 3. randi után jön rá, hogy a lány mégsem az esete, mert tök más típus után bolondul, de azért bepróbálkozik azzal a dumával, hogy "lehet még valami" az elég egyértelműen elmondja a lánynak, hogy mit akar tőle... max te nem tudsz a sorok között olvasni
2016. máj. 1. 00:15
 4/14 A kérdező kommentje:
írtam, hogy ezt az első randin mondta!!!!!
2016. máj. 1. 00:16
 5/14 anonim ***** válasza:
bocs, akkor azt félreolvastam, de ettől még a helyzet ugyanaz...
2016. máj. 1. 00:17
 6/14 anonim ***** válasza:
Csak kihaszálja hogy tetszik neked
2016. máj. 1. 00:21
 7/14 anonim ***** válasza:
-N-
2016. máj. 1. 00:22
 8/14 A kérdező kommentje:

Gondolom akkor nem is keresné a társaságom. Nem az a szórakozós fajta, van közös ismerősünk, mérnök, ő már családot is akarna pár éven belül. Magamból kiindulva, az első páromnál, én sem voltam odáig érte egy jó darabig, csak eldumáltam vele, aztán szépen lassan beleszerettem...a kapcsolatnak azóta vége, de nem azért, mert rájöttem volna, hogy mégse tetszik..

szóval azért reménykedem még, de természetesen azért tettem fel a kérdést, hgoy véleméyneket halljak, nem csak azt amit hallani akarok..

2016. máj. 1. 00:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Én személy szerint több mint 2 hónap után jöttem rá, hogy szeretem. majd 7 évig tartott, meg akartam kérni a kezét is de sajna elromlott a távolság vagy nem is tudom mi miatt. Nem rajtam múlt végtére, szóval, jah, akár lehet valami.
2016. máj. 1. 00:38
 10/14 anonim ***** válasza:
amit csinálsz, azt "wishful thinking"-nek hívják.
2016. máj. 1. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!