Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a 25 fölötti férfiak odavannak értem, állandóan bókolnak, és ha elárulom őszintén hogy 16 vagyok akkor felszívódnak azonnal?
Nem értem miért olyan nagy baj ez, érett külsőm van, 180 fölött vagyok, és nagyok a melleim is, a gondolkodásom is sokkal érettebb mint a legtöbb korombeli lánynak, ezért nem is bírok a korombeli fiúkra férfiként tekinteni....
Miért kell ennyire presztízs kérdést csinálnotok a korból?
"de ha boldogok voltunk 3 hónapig együtt, akkor emiatt miért nem lehetünk volna több évig is azok?"
Erre a kérdésre szintén akkor fogod megtudni a választ, ha már éveket lehúztál egy férfi mellett! Most még "gyerek" vagy neked jutott a cukormáz, a tejszínhab az életben! Mert a családod megvéd a világtól!
De a 25 fölötti emberek többsége már tudja, hogy kell megküzdeni a világ gondjaival, és azért sok férfi ha komolyan tervez, akkor nem egy gyerek kezét akarja fogni aki most fedezi fel a nőiességét és a világot! Az baromi nagy felelősség!
De mit csináljak ha 20 alatt egyáltalán nem tetszenek a férfiak, de inkább 25 alatt? Belsőre sem, de külsőre meg aztán pláne...
És nem, nincs apakomplexusom...
Örülj neki, hogy felszívódnak miután kiderül az igazság, mert nem hinném, hogy jót tenne az éretlen lelkednek, ha mindegyik kihasználna és elhajítana.
Sokkal nagyobb törés lenne az, mint hogy eltűnnek.
Én pont egy 180 feletti, nagyobb mellű, de nem kövér, okos lányt szeretnék, ámbár mégsem kezdek 20 alattiakkal, ugyanis én már igazán komolyat szeretnék, és 22-23 éves korukig rengeteget változnak az embere, nem hogy még 16-tól odáig :D Nem is a kor az, ami számít, hanem az ember várható életútja.
24/F
Hát hogy őszinte legyek elsősorban a külső, 25 felett kezdenek igazán jól kinézni a férfiak. Az öltözködésről ne mis beszélve.
Meg az is tetszik, hogy nem egyformák vagyunk, pl hogy ő már nem iskolába jár, hanem dolgozik, egész más életstílusunk van, és nekem ez is nagyon vonzó.
Aztán ott van a a kommunikáció, sokkal szebben tudják a 20 felett férfiak kifejezni magukat, én az ilyen "adom" meg "mivanmi" szövegektől falnak megyek, amit a tinik cisnálnak...
Hogy miért tűnt el? Hazugsággal indítottál, ( 18 ) vagy, ki tudja, hogy mit hazudtál még neki, és tetted volna meg később is. Lehet vannak korodban hozzád illő srácok is, csak rossz helyen keresed. Illetve 9-10 év kor különbség ilyen fiatalon még tényleg sok.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!