Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire néznének hülyének, hogyha nő létemre egyedül beülnék egy kocsmába, pubba és olvasnék egy pohár bor mellett? :D 20/n
Hát üljél, senki ne mondja, hogy ne tedd!
De valahogy elég feltűnő lennél. Kocsmában olvasni?
Én ha fizetnének se mennék egyedül kocsmába...
Nagyon intelligens ember lehet, aki ilyen helyre jár művelődni.
23-as, oltári nagy hülyeségeket beszélsz.
Senki nem irigykedik rá, mert olvas! Az a fura, AHOL olvas.
Ez olyan mint könyvárba menni zenét hallgatni, vagy járda közepére leülni meditálni.
Lehet, csak nem szokás...
igen, feltűnő, MERT szokatlan.
a legtöbb ember furán fog rád tekinteni, ha bármi olyat csinálsz, ami kilóg a sorból.
ugyanezeknek az embereknek valószínűleg pontos elképzeléseik vannak arról is, hogy hogyan kell élni, hogyan kell védekezni, hány gyereket kell szülni, szabad-e élvezni a munkádat, hány naponta kell kenyeret venni, és hanyadikán kell befizetni a csekket.
ebben a témakörben pedig anélkül nyilatkoznak, hogy valaha láttak volna olyat, amiről beszélsz.
mindannyian ismerjük a fogatlan felesnyelő, öreg, igénytelen kocsmanéniket, de nem ebből kéne kiindulni.
még egyszer elmondanám, hogy leginkább csak békén hagynak, nem bámulnak meg.
van, aki bátornak tart, van, aki meg a szemembe mondta, hogy nem nézte ki belőlem, hogy emellett értelmes munkám van (és mégis a kocsmában olvasok). akkor is épp dolgoztam, a jegyzeteimet néztem át.
és néha vannak jó beszélgetések. néha meg tolakodó parasztok. lenéző tekintetek is néha, kocsányon lógó tekintetek is néha.
készülj fel, hogy jó is, rossz is, semleges is lehet.
legyél nyitott, és szerintem örülni fogsz, hogy ítélkezés helyett csináltál valamit, ami nem a komfortzónában van.
3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!