Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol próbálkozik be egy nőnél naponta 20-30 férfi? Szeretnék oda költözni.
Ne haragudj, de ne igen várj arra hogy az utcán bárki le fog szólítani. Még ha be is jössz a veled szemben jövő alaknak 2-3 másodperc alatt a hátad mögött lesz és megy a dolgára. Sőt, az az igazság hogy a legtöbb nő már nem igen akarja az utcai leszólítást, van jobb dolguk is. Na most 100-ból 5 szeretné hogy leszólítsák, mégis mi alapján szelektálják ki a férfiak hogy kinél nyerő ez?!
Szépen ülj be valahova egy kávéra és szemezz ott egy kicsit, ott majd leszólítanak ha szimpatikus vagy, mert látják hogy ráérsz. Utcán ez már szerintem nem divat. Én sem teszem már!
20-nak.
Ezt mondja... De láttad egyszer is?!
Mondani azt mond, amit akar. Esetleg hazudik, nem?
Egyszer menj mögötte egész nap: a kutya nem szólítja le, hacsak nem viselkedik nagyon kihívóan. Illetve a de még b.nálak nem leszólítás, abból nem igen lesz kapcsolat.
Ha mégis, akkor a csaj egy igazi ordas.
Én meg unikornison repülök minden nap a suliba.
Á, vicc volt. Rég nem vagyok iskolás. :)
Majdnem 2 évig laktam Pesten a belvárosban, forgalmas helyen, mégis csak egyszer """"szólítottak le"""", az is olyan volt, hogy utánam kiabálta a srác, hogy szép vagy, jársz velem, alszunk együtt?
Pedig nem vagyok bányarém.
Amúgy lehet egy félreértés is a dologban.
Valszeg mást értünk mi férfiak "átlag nő" alatt, mint a nők.
Úgy vettem észre, hogy a nők a minimum enyhén molett nőket előszeretettel nevezik átlagosnak, én viszont sosem nevezném annak. Egy molett nőhöz természetesen nem fognak odamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!