Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol próbálkozik be egy nőnél naponta 20-30 férfi? Szeretnék oda költözni.
Figyelt kérdés
Nálam félévente próbálkozik kettő és akkor még sokat mondtam, de errefelé az a hír járja, hogy egy átlagos nőnél is 20-30 kezdeményező van, mégpedig naponta. De mégis hol?2016. ápr. 30. 19:03
11/27 anonim válasza:
# 10 Ja, nekünk pont annyira nem számít a külső, mint a lányoknak. :D
12/27 anonim válasza:
Ugyanmár. Nincs ilyen hely. Ezzel vigasztalják magukat a pasik.
13/27 anonim válasza:
"állítólag egyes helyeken" - állítólag...
Ha csinos ruhában végigmész 100 tapló közt, mindegyik ki fogja fejezni, hogy szívesen megdugna - ez kb. helytől független.
Ha regisztrálsz egy társkeresőre, akkor fog kapni naponta 30-100levelet,nagyobbrészt ugyanerről, vagy esetleg csak a farkuk (ha az övék) fényképét.
Nekem ezt mesélik azok a nőismerősök, akik hasonló cipőben járnak, mint te.
Meg lehet unni, azt mondják.
14/27 anonim válasza:
Én meg annak örülnék nagyon ha valahogy lehetne látni a lányokon,hogy kik azok akik komoly kapcsolatot szeretnének,mert én csak az ilyen lányoknál próbálkoznék be.
15/27 anonim válasza:
Srácok, még ha a kérdezőnél ez nem is jellemző (meg sokunknál szintén), azért legalább látnunk kellene, hogy ilyeneket csinálnak. Nem, bogárkáim, ilyen hely nincs, csak a ti képzeletetekben van egy olyan nemlétező város, ahol ezt csinálják a nemlétező emberek, szóval tessék felébredni. A kérdezővel sincs semmi baj, csak a valóságban él, veletek ellentétben...
16/27 Noren1989 válasza:
Álomföldén, Csillagvirág.
26/F
17/27 anonim válasza:
Nincs ilyen, ezt csak az itteni lúzerek találták ki.
18/27 anonim válasza:
Esetleg egy menekülttábor lehet ilyen hely :D
19/27 anonim válasza:
Régen az ilyen női rinyakérdések alatt randira hívtam a lányt. A végén már nem is számoltam hányszor. Szerinted volt akár egy olyan is aki elfogadta volna a közeledésem?
20/27 anonim válasza:
Másik helyre is leírtam,átlagos csaj ismerősöm mondta nála napi 2-3 szokott lenni simán,néha több is...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!