Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nagyon egyszerű társat találni? Ezért van az, hogy egy hétköznapi férfi már nem is izgatja őket?
Azt veszem észre, hogy már egy sima hétköznapi pasi, az már unalmas a nőknek, mert több száz ilyen próbálkozójuk van, és már hánynak a hétköznapi pasiktól. Sok nő ezért jön össze egzotikus férfiakkal, például néger, arab, ázsiai, mert azok legalább ne annyira sablonosak. Vagy mondjuk azért buknak a focistákra, mert azok sem tucat férfiak, hanem valamiben kiemelkedőek. stb.
De feltehetjük fordítva a kérdést, a férfiaknak miért az átlagos nőkre vágynak, miért nem kritérium nekik, hogy legyen kiemelkedő valamiben?
Nézd, ha mindegy, kivel jössz össze (tehát az első jöttment is jó lesz), akkor persze, egyszerű társat találni.
Csak ha hozzád illőt szeretnél, aki mellett jól érzed magad, és ő is így érez veled kapcsolatban, az nem olyan egyszerű.
Én most épp fent vagyok egy olyan oldalon, ahol lehet csak haverkodni, csevegni is (tehát nem csak társkeresési céllal), és lehet társat keresni is. Pont a napokban írt rám egy srác, akinek kb. annyiból állt a témája, hogy neki nagyon tetszenek a képeim (semmi villantás vagy ilyen), semmiről nem tudtam vele beszélgetni. Egy másik folyton fotókat akar mutogatni, de egy értelmes beszélgetést nem tudtam kicsikarni belőle (pedig próbáltam). Na most azért egy párkapcsolatban ez, amit ezek a srácok és a hozzájuk hasonlók így elsőre nyújtani tudtak, nekem NULLA.
11-es
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy annyi sötét srác van az országban, amiről a nők itt beszélnek.
Nekem minden haverom értelmes, humoros gyerek.
Ti meg folyton eszelősen sötét pondrókba botlotok... valami itt nagyon nem stimmel.
Én rossz példa vagyok, mert arányaiban jóval értelmesebb vagyok, mint amilyen "jól" nézek ki, így eléggé hamar rájöttem, hogy gyorsan személyes talira kell vinni az ügyet, különben a leányzó megint a saját fantáziájába lesz szerelmes... Olyankor már nincs sok remény.
Az, hogy gördülékeny egy beszélgetés sok dolog függvénye ám.
Azonban tény, hogy a nagyon eltérő sebesség, érdeklődés és kommunikáció elég jól előrevetíti a végkifejletet.
A 7-es,10-es,16-os válaszoló nagyon szépen leírta a valóságot....
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!