Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem fontos, hogy okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem fontos, hogy okos legyen egy srác?

Figyelt kérdés

Ahogy látom csoporttársaimnál is, olyan párjuk van, akikkel fel nem tudom fogni, hogy jöttek össze.

Beszélgetések során arra terelődött a téma, kinek mi a legfontosabb egy pasiban. Nem tudom.. csak én vagyok kiélezve arra, hogy okos legyen a párom?

2016. ápr. 30. 15:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hát én anno az elméleti nyelvészet és a matematika között vacilláltam, és filozófiából érettségiztem, ami nyilván befolyásolja, milyen típusú emberek közül válogatok egyáltalán. De a lényeg, hogy a kérdésre direkt válaszoljak, hogy "de, fontos, hogy a leendő párom intelligens legyen".
2016. ápr. 30. 15:54
 12/26 anonim ***** válasza:
65%

Most komolyna, Monty Hall-lal és Bayes-tétellel akartok párt találni? Ezt hívják inkább okoskodásnak.

Mondjuk valszeg egy okoskodóhoz, aki ezzel keres párt, éppen illene egy másik okoskodó, akinek ez bejön.

Mind a kettő 10 perc olvasás a Wikin...

Nekem nem ettől lesz okos egy nő.

Ha történetesen nem ismeri ezeket, ti eldobálnátok?

Amúgy ilyen alapon bárkit megbélyegezhettek.

Én elég okos vagyok objektíven nézve, de fogalmam sincs a napi politikáról, nagyon gyengén programozok, nem tudom mi az és kik vannak rajta: reddit, twitter, baddo,stb.

Ugye ezek miatt szarba se vennétek?

2016. ápr. 30. 15:59
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó, hogy ha nem ismeri ezeket, akkor egyből "kuka", hanem ha egy rövid magyarázatból nem érti meg ezeket. Én szabadfoglalkozású vagyok, egész nap szövegekkel bíbelődök, nekem az a kikapcsolódás, ha néhány sudokut megoldhatok, vagy a Numberphile-on megnézhetek valami érdekeset. Ha ezeket nem tudja értékelni a párom, akkor előbb-utóbb elhidegülünk egymástól. Ez a tapasztalatom.
2016. ápr. 30. 16:04
 14/26 anonim ***** válasza:
47%

Érdekesen gondolkodsz a kapcsolatokról.

Számomra semmi hozzáadott értéket nem jelent, ha a barátnőm penge valszámból.

...szemben azzal a mosollyal, amit rajta látok, mikor elkapom az előszobában és a falnak nyomva teszem a magamévá.

Na, ízlések, pofonok és preferenciák.

2016. ápr. 30. 16:11
 15/26 A kérdező kommentje:
14-es: nem zárja ki egymás a másikat.
2016. ápr. 30. 16:18
 16/26 anonim ***** válasza:
81%

15-ös: ...egyik a másikat.

Ezt nem is mondtam, csak hogy semmiféle hozzáadott értéket nem jelent sztem.

Amúgy nem hülyeség. A következő randimra majd analízis ZH-t iratok és megmondom neki, hogy 60% alatt ne is számítson visszahívásra.

2016. ápr. 30. 16:23
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálam inkább az a fontos, hogy életre való legyen és nyitott. Nem elvárás, hogy okosabb legyen nálam, de olyan emberrel nem jönnék össze, akivel nem lehet értelmesen beszélgetni...

Emiatt már kosaraztam ki srácot: nem tudtunk normálisan beszélgetni, mert nem érdekelte semmi új, és mellette még igazából elég életképtelen volt, pl.: probléma megoldási szint 0.

2016. ápr. 30. 16:53
 18/26 anonim ***** válasza:

Engem az is zavar, ha nem tud készségszinten logikai műveleteket végezni, de az is, ha érdekli a Monty Hall-probléma. Nehezen tudnám megmondani, a kettő közül melyik idegesít jobban.

Azt szeretem, ha meg tudja különböztetni a tudományt a csillivilli ismeretterjesztéstől. Külön jó pont, ha műveli is, de nem feltétel.

2016. ápr. 30. 18:09
 19/26 anonim ***** válasza:
Hogy mondjam, szerettem volna valami konkréthoz kötni azt, hogy mit jelent számomra az "okos". Ha el kellene mondanom, hogy milyen volt egy napom, ezek a dolgok valószínűleg szerephez jutnának, és ha ezeket az egyszerű koncepciókat nem érti, akkor nem tudnék érdemben beszélni arról, ami az életem jelentős részét (és még mindig nem a szakterületemet) kitölti. Ha jártas a '80-as/'90-es évek filmjeiben/sorozataiban, az részben kárpótolja a dolgot, de nem elég ideig, hogy számomra egyenértékű kompenzáció legyen, márpedig most kapcsolatról volt szó, nem egyszerű szexpartnerről.
2016. ápr. 30. 18:51
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem a lexikális tudást, hanem az általános intelligenciát hiányolom általában. A barátaim időnként szoktak piszkálni, hogy a "még csak érettségije sincs" típusú pasikkal egy-két randinál nem jutok többre, akkor sem, ha külsőre nagyon bejönnek... Engem zavar, ha nem lehet vele értelmesen beszélgetni...

19/L

2016. ápr. 30. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!