Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha elvileg a PUA-k a legnagyob...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvileg a PUA-k a legnagyobb nőcsábászok, akkor miért ennyire rossz a statisztikájuk?

Figyelt kérdés

Előző héten beszélgettem az egyik TOP magyar PUA-val, akinél egyébként 3 hónap a várólista, annyian járnak hozzá csajozást tanulni. (Akit érdekel ki, annak priviben megírom) És hát eddig sem titkolta, hogy elég sokat iszik már kamasz kora óta, hát.. mondhatni alkoholista, és pont akkor is részeg volt, és elárulta nekem, hogy neki amúgy több száz lányt kell leszólítania, ahhoz, hogy 1 eljöjjön vele randizni, ez azért durva! Több százból egy?Ez egy baromi rossz statisztika, nekem is sokkal-sokkal jobbak a statisztikáim, pedig én elvileg egy echte lúzer vagyok, egy ÁFCS (átlagosan frusztrált csávó), ahogy a PUA-k nevezik azt.

Ha valóban ilyen nagy nőcsábászok ezek a PUA-k, akik óránként 20 ezer forintot elkérnek, csak mert ők tanítanak téged csajozni, akkor tényleg, hogy lehet, hogy ennyire ótvarul megy nekik is a csajozás? Több száz nőből keményen 1 elmegy randizni velük, fúú, és az még nem jelent semmit, még egy csókra sincs garancia.

2016. ápr. 30. 12:16
 1/6 90-ben született F.. ***** válasza:
94%

Nem tanítanak meg, csak kihasználják a buta fiúcskákat és elszedik a pénzüket.

Ez olyan, mint a legtöbb kopaszodás elleni szer, vagy a körömgombás ecsetelők. Lókukit sem érnek, de pont olyan réteget céloznak meg, ahol az emberek már reménytelenek és bármilyen lehetőséget próbálnak megragadni.

Könnyű kihasználni a reményvesztett embereket. Ebben jó az összes PUA (vagy mi a fsz). Semmi másban.

2016. ápr. 30. 12:27
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Ha elolvastad volna odafigyelve a pua anyagot, akkor levehetted volna belőle, hogy ők nagy számokra játszanak. tök 8 csak csaj legyen. Lesz@rják, hogy annak milyen az élete, célja, mentalitása, múltja stb. Ha fölszedik akkor +1, ha nem szedik fel akkor 0. Nem a jövendőbelijüket látják az adott csajban, csak egy betömhető lyukat.
2016. ápr. 30. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
És 1este alatt leszólítják azt a 100at, akiből 1 elmegy vele aznap este. Így már nem olyan szr a statisztika, pont ez ezeknek a tanfolyamoknak az egyik legnagyobb tanulsága, h ha látsz vkit, aki bejön, azt nem hetekig nézegeted a buszon, nem megkeresed fbon és bejelölöd, 2hét múlva ráírsz, hanem megpróbálod. Ott és akkor. Ha nem, hát nem, tovább állsz, nem nyalogatod a sebeid 2hónapig, hanem újra próbálkozol. Ezek a srácok nem jobb pasivá tesznek, csak megmutatják, hogyan viselkedj, mit csinálj, h horogra akadjon vki.
2016. ápr. 30. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

Azért mert az a férfi aki a legtöbb nőt megkapta, valószínűleg ugyan az, akit a legtöbb elutasított.

Üdv a valóságban.

2016. ápr. 30. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

A legtöbb pénzért oktató PUA Magyarországon semmivel sem eredményesebb, mit egy átlagos, ismerkedni nagyjából tudó férfi.

Statisztikát számolgatni hülyeség, több szempontból is. Ha pl. a PUA által magabiztosabbá válsz és megismerkedsz az álomnőddel, akkor vajon az ágyban fekve is azt fogod majd számolgatni szex közben, hogy előtte hányan utasítottak el? Nem hiszem :D

2016. ápr. 30. 14:36
 6/6 opened paradise ***** válasza:
72%

Ne haragudj,de te olyantól akarsz tanácsot,aki magát kiáltja ki "mesternek"?

Akkor jöhetsz hozzám tanácsokért az erőről,ugyanis én vagyok a legnagyobb jedi...

Egy szánalomtenger az összes. Aki tudja csinálja,aki nem tudja,tanítja.

2016. ápr. 30. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!