Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz lenne megfelelni manapság a nőknek?
Legyél az átlagnál kicsit helyesebb. Legyél magabiztos határozott önálló. Legyen egzisztenciád szóval szülőkkel lakás 30 évesen kizárva.
Legyél kicsit bunkó rosszfiús de azért kedves is. Ha közeledsz a nőhöz akkor nyomulós hülye vagy viszont ha nem nyomulsz csak lassan haladsz akkor kis aranyos barátkozós tipus szóval tökéletes barát lehetsz irány a friend zóna. Stb.
Úgy érzem nagyon nehéz párt találni sajnos manapság egy férfinek
"persze nekem legyen kocsim lakásom a nő meg mit ad? 2 mell meg 1 lyuk a lába között meg 2 szatyor ruha.... "
hát ez az... elvárás az egekben, ők meg a béka s.-e alatt.
11. Milyen férfi többlet?
Kb. Egyforma a nemek aránya. Az a többlet kb 1-2%
Nem kínaban vagyunk ahol a születés szabályozás miatt valóban egy nőre 6 férfi jut
Én nőként rendelkezem ezekkel, akkor érzelmet leszámítva árulják el a kedves urak miért kéne anyucival élő nyavajgó csődtömeget a nyakamba venni, aki még önálló etet se tud élni magától.
Nekem sem volt hátszelem, de panaszkodás nélkül összeszorított fogakkal dolgoztam keményen. Nem az ismeretség vagy a testi adottság vitt előre. Miért várjak hát kevesebbet a másiktól?
"Én nőként rendelkezem ezekkel, akkor érzelmet leszámítva árulják el a kedves urak miért kéne anyucival élő nyavajgó csődtömeget a nyakamba venni, aki még önálló etet se tud élni magától."
a gond az, h olyan nő is elvárja ezeket aki apucival él....
15. Ez a többlet semmiség.
Kis százalék különbség van. Mondom 1-2 %
Ez tuti nem lehet ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!