Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek kinek könnyebb jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek könnyebb jó nőt szerezni? Egy jó külsejű csórónak, vagy egy szar külsejű gazdagnak?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 29. 07:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Anyám főnöke gazdag, és irtó ronda. Dagi, és ragyás az arca. A fiatal, szép csajokat szereti, de már évek óta nem volt senkije. Állítólag prostizni szokott.

Szóval a jó külsejű csóróra szavazok inkább.

2016. ápr. 29. 09:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Én meg még nem láttam Tibi atya által kiparodizált Zimány Lindán kívül gold diggert, ezt is csak neten keresztül, szerintem ez az egész csak egy urbán legenda. Olyat viszont ezerszer, milliószor láttam, hogy a férfi külseje volt a meghatározó mindenben.
2016. ápr. 29. 09:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha csak az a kérdés, hogy ki tud magának jó nőt szerezni, akkor a gazdag. Ha már az is kérdés, hogy ki mellett fognak kitartani, ki az, akit magáért fogja szeretni, nem fogja elhagyni, akkor a csórónak nagyobb az esélye (bár ott sem mindegy, miért csóró... játékgépezős stb. fazont azért nagyobb eséllyel hagynak ott).
2016. ápr. 29. 09:50
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Szép nő vagyok, amikor a párommal összeismerkedtem csóró volt, és objektívan nézve nem egy szép férfi. De imádjuk egymást évek óta.
2016. ápr. 29. 10:25
 15/19 anonim ***** válasza:
36%
Mind a kettő típusnak ugyanannyi az esélye
2016. ápr. 29. 11:18
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

Én elég csóró egyetemista vagyok. Anya gyári munkás, apa óvodai karbantartó. Diákhitelből és nagyon picike családi támogatásból tudok tanulni.

De elég jól kinézőnek tartom magam a visszajelzések alapján. 2 méter magas vagyok, jóképűnek mondott, sportos-vállas-szálkás alkatú és szőke hosszúkás hajú. Itt az egyetemen olyan 1-3 évvel fiatalabb lányokkal fekszem le (/akarnak néha a barátnőim lenni) akik sokkal magasabb társadalmi státuszúak. Tavaly fél évet voltam egy lánnyal aki jogot tanul és az apja egy másik megyében valamilyen megyei főbíró. Voltam a yachtjukon is nyáron a Balatonon. Később egy olyan szép lány volt odáig értem akinek az apja abban az egyetemvárosban nagymenő ügyvéd, ahol én is tanulok. Egy másik, újabb csajnak az apja Németországban dolgozott havi 1 millió nettóért. És itt az egyetemen ez az általános, hogy ilyen lányokkal kerülök össze.

Szerintem azoknak volt igaza, akik azt írták hogy fiatalon még a vagyon, pénz nem számít annyira, de később már majd igen. Szeretnék diplomát és később jól fizető állást, aztán majd feljebb törni a ranglétrán és vagyont szerezni magamnak hosszabb távon. Mert tudom hogy most még a kinézetem (és a belsőm) elég hogy csinos lányt szerezzek, de 30 évesen azért már többet fog számítani, hogy addigra mit értem el magamtól az életben, milyen egzisztenciám lett. A jövőre is gondolni kell.

22/F

2016. ápr. 29. 12:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Ahogy többen is írták már, fiatalabb korosztályokban, mondjuk 25 év alatt a gazdagság még nem számít annyira, szóval ott inkább a kinézet miatt az első kategóriának van több esélye, aztán ahogy telik az idő, egyre inkább a gazdag fog labdába rúgni. Ugye a nőknél is eljön az a bizonyos kapuzárási pánik, 30-35 év körül már a kiélt egyedek is rájönnek, hogy kéne valaki aki eltartja őket, összejön valami gazdagabb palival, szül neki gyereket, aztán reménykedik, hogy nem lesz lecserélve fiatalabbra.
2016. ápr. 29. 12:43
 18/19 anonim ***** válasza:
#16 csak nehogy felébredj az álomvilágodból.
2016. ápr. 29. 14:41
 19/19 anonim ***** válasza:

18:

Folytasd, fejtsd ki.

Az ilyen egymondatosoknak semmi értelme, mint amilyen a tiéd is volt. Egy kifejtett, érvekkel alátámasztott válaszra legalább lehet reagálni.

2016. ápr. 29. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!