Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig olyan srácokba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig olyan srácokba botlok, akiknek már volt egy nagy szerelmük?

Figyelt kérdés

Nekem is volt, szóval tapasztalatból tudom, hogy még egy ugyanolyan nincs, és nem is lesz... És akárkivel ismerkedtem eddig, mindenkinek volt már egy olyan exe, akibe halálosan szerelmes volt, de azóta senki másba. És szerintem két ilyen ember nem valami jó párosítás, mert én nagyon ki tudok ábrándulni, ha látom valakin, hogy csak pótlékot keres...

Én egyébként nem azt keresek, egy olyan srác már volt azóta, akivel ha összejöttünk volna, szerintem szerelmes lettem volna, mert eléggé bele voltam már zúgva.

2016. ápr. 29. 00:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Utolsó, belezúgni valakibe és szerelmesnek lenni az két külön érzelem.

Hogy érezd a különbséget, például belezúgtam a szomszéd srácba, mert irtóra bejön, cuki a mosolya és elpirulok ha rám néz. És beleszerettem a barátomba, mert nélküle nem tudom elképzelni a jövőmet, azt akarom, hogy ő legyen a gyerekeim apja, és imádom minden porcikáját.

Egyébként pedig hogy a kérdésre válaszoljak, egyszerűen nem kell a múltban vájkálni. Különben meg szerintem nem feltétlenül volt mindenkinek nagy szerelme már életében, nekem például nem volt, a harmadik barátomba szerettem bele akivel jelenleg is együtt vagyok. Hiszek abban, hogy igazi nagy szerelem csak egy van, mégpedig az az ember, akivel a végén tényleg a "míg halál el nem választ" történet van. Azért, mert járt valakivel és szerelmesnek érezte magát, attól még lehet hogy összejön veled, és rájön, hogy az a szerelem amit hatalmasnak gondolt, nyomába sem ér annak amit irántad érez. Szóval erre alapozni azt, hogy összejössz-e valakivel vagy sem, elég buta dolog.

2016. ápr. 29. 14:52
 12/18 anonim ***** válasza:

" Utolsó, belezúgni valakibe és szerelmesnek lenni az két külön érzelem. "

Lehet, hogy én élek furcsa helyen, de a Balaton alatt az emberek abba zúgnak bele, akibe szerelmesek. Felénk a beleszerettem és a belezúgtam, szinonimák. (De amikor többet voltam Budapesten, a kettőt ott is szinonimaként használták az ismerőseim.)

2016. ápr. 29. 14:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Wikiszótáron megtaláltam :) Ebből úgy tűnik, hogy a tárgynál nem leszünk szerelmesek, de a személynél igen.

[link]

2016. ápr. 29. 15:00
 14/18 anonim ***** válasza:

"A fiú belezúgott a szomszéd lányba és másra rá se néz" Ez kb. az én példám. Belezúgni úgy tudsz valakibe, hogy még nem ismered, nem tudsz róla sokat, de az a kép, amit addig kaptál róla, beleszerelmesített, kb. plátóian.

Beleszeretni abba a személybe tudsz, akit ismersz.

2016. ápr. 29. 15:09
 15/18 anonim ***** válasza:

A 4. számú jelentésre írja a szótár is, vastaggal kiemelve, hogy nagyon beleszeret valakibe. Arra hozza a példát, hogy a szomszéd srácba.

Így van, beleszeretni abba a személybe tudsz, akit ismersz. Pl. a szomszédba. Rengeteg ember rohangál a világban, aki plátóian szerelmes, de még nem merte leszólítani az illetőt.

Van, aki a külsőbe alapján lesz szerelmes.

2016. ápr. 29. 15:17
 16/18 anonim ***** válasza:

És azt te szerelemnek nevezed, ha valaki a külseje alapján belezúg valakibe?

Sokan nincsenek tisztában egy-egy szó jelentésével , ami könnyen orvosolható lenne kicsit több könyv elolvasásával. De nem fogok ezen vitatkozni, a lényeg hogy a kérdező helyesen használta külön a két szót.

2016. ápr. 29. 15:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen, szerelemnek nevezem, mert a szó definíciója illik rá. Nem csak azt nevezem szerelemnek, amit egyesek a saját véleményük alapján annak neveznek.

Sokan tényleg nincsenek tisztában pár szó jelentésével. A tanácsod megfogadom, több könyvet olvasok! Az elmúlt pár évben csak 55 volt a molyos profilom alapján. :/

Erről tényleg felesleges vitatkoznunk, csak olvasd el a szerelem szó jelentését, még könyv sem kell hozzá:

[link]

2016. ápr. 29. 15:47
 18/18 A kérdező kommentje:
Azért írtam azt, hogy bele voltam zúgva, mert nem tudtam róla valami sokat, és csak párszor találkoztunk, de az alapján nagyon-nagyon tetszett. Amikor szerelmes voltam, az ennél sokkal komolyabb. Ismertem minden hibáját a srácnak, és úgyis teljesen bele voltam esve.
2016. ápr. 29. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!