Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl jó nő vagyok? Vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl jó nő vagyok? Vagy a kisugárzásommal van baj?

Figyelt kérdés

Jó alakom van. Normális, divatos ruhákat hordok. Nem vagyok ragyás, nincs rajtam 1 kg smink.

Nem vagyok csúnya sem.

A személyiségemmel sincs nagy baj. Kicsit csendesebb vagyok ismeretlenekkel.

És itt jön a probléma, senki nem próbálkozik nálam.

Nagyon sokan megnéznek amikor megyek az utcán.

Félnek tőlem a srácok vagy nem tudom mi lehet a probléma.

Min kéne változtatnom?

Ui.: NEM TÁRSKERESÉS CÉLJÁBÓL ÍRTAM KI!

20L

2016. ápr. 27. 21:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Ez a túl jó nő vagyok szerintem a legnagyobb kamuszöveg a világon. Ismerek közelről pár gyönyörű nőt, egyiknek sincsen pasizási gondja. Konkrétan azt se tudják,hogy vakarják le magukról a férfiakat. És akkor jön valaki akinél egy pasi se próbálkozik és képes azzal magyarázni,hogy biztos azért mert túl jól néz ki. Pont egy kövér, csúnya lány ismerősöm takarózott ezzel a szöveggel, néztem ám,hogy most komolyan ezzel magyarázza amiért 25éves létére még soha senki nem akart tőle semmit. A lényeg van benned valószínűleg valami taszító pl. savanyúnak vagy mogorvának tűnsz.

Az meg a másik,hogy nagyon ritkán fordul elő olyan,hogy egy nőhöz odamennek csak úgy az utcán.

2016. ápr. 27. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem arra gondolt a kérdező, hogy feltétlenül az utcán vágyik próbálkozókra, hanem általánosságban.

Én nem voltam még a helyzetedben, de ha vonzó nőnek tartod magad (szerintem meg tudod ítélni, a legtöbb nő inkább lehúzza magát), akkor próbálj nyitottabbnak látszani. Vagy fesd világosabbra a hajad (komolyan!) :)

25N

2016. ápr. 27. 21:58
 13/19 anonim ***** válasza:
a hagyományos társkeresés kiment a divatból...
2016. ápr. 27. 22:13
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Tudod, mi kéne neked? Egy barát! Egy vödör fagylalt barát. A vödör fagyi nem ítél el, a vödör fagyi úgy szeret, ahogy vagy. És az egész csak 800 forintba kerül.
2016. ápr. 27. 22:21
 15/19 anonim ***** válasza:
60%

"Nagyon sokan megnéznek amikor megyek az utcán."

en is jo no vagyok, de nyitott vagyok, nem felek az emberek szemebe nezni es mosolygni es nem egy nem ket fiu leszolitott mar az utcan/buszmegalloban, volt tobb olyan is akivel az elso randiig eljutottunk

vagyis ha igazan jo no lennel, akkor hidd el, meg a legbatortalanabb fiu is erot venne magan, csak hogy beprobalkozzon nalad

tessek mosolyogni, aztan majd nem gyozod oket levakarni

de ne feltetlenul az utcan akarj ismerkedni, szorakozohelyen sem szolitanak meg? eletem egyik nagy szerelme a barpult masik vegebol pillantott meg es verekedte at magat a tomegen, hogy megszolithasson... hidd el, ha jo a kisugarzasod oda fognak menni, batrak/batortalanok is

nem kell hogy vigyorogj mint a vadalma, de figyelj oda, hogy ne legyen buvalbelelt az arcod

barkivel kommunikalsz mindig nezz a szemebe es ha a tema engedik, akkor szolidan mosolyogj, persze ha az elhunyt cicajat emlegeti, akkor szomoru kiskutya szemekkel nezzed ;D

2016. ápr. 27. 22:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Túl egoista vagy
2016. ápr. 27. 23:44
 17/19 anonim ***** válasza:
képet küldesz? És akkor megmondjuk
2016. ápr. 28. 01:08
 18/19 anonim ***** válasza:

"És itt jön a probléma, senki nem próbálkozik nálam.

Nagyon sokan megnéznek amikor megyek az utcán.

Félnek tőlem a srácok vagy nem tudom mi lehet a probléma.

Min kéne változtatnom?"

Hát kérlek... itten van a kutya elásva.

Merthogy ahányan csak "megnéznek", pont annyian próbálkoznak!

Csak te ezt nem értékeled annak, tehát NEM IS REAGÁLSZ RÁ.

Tessék "visszamegnézni"... mosoly, bólintás, köszönés, satöbbi!

2016. ápr. 28. 18:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy jó nőnek számítok-e, meg ez valahol relatív, de visszajelzések alapján barátságos, bizalomgerjesztő a kisugárzásom. Viszont sokat gondolkodom egyenleteken, algoritmusokon, például az utcán, metrón, ettől viszont olyan lesz az arcom, mintha egy másik univerzumba meredne a tekintetem (láttam magamról ilyen állapotban képet...), és őszintén szólva nem csodálom, hogy nem jönnek oda hozzám az emberek. Szóval összefoglalva a válaszom, igen, a kisugárzásodban van valami, ami taszít másokat.
2016. ápr. 30. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!