Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feromon parfüm tényleg segithet a csajozásban, vagy csak legenda?
Fogalmam sincs, DE van az a bugyiszaggató illat, amitől legszívesebben rávetettem volna magam a pasira. Nem tudom feromontartalmú volt-e vagy milyen márka, de annyira beindított, hogy olyat se előtte, se azóta nem tapasztaltam.
Jó, ha egy igénytelen és kifejezetten csúnya férfin lett volna, nyilván ezzel sem szedett volna fel, hiába az illat.
A legtöbb férfi parfüm nem ízlik általában, mert túl nőies, túl fűszeres, vagy túl pacsuli szaguk van. Azóta is érdekelne, hogy mi lehetett az az illat.
23L
Szerintem nem. Ezt a tegnapi tapasztalatomra alapozom, mikor az autóban ülve a kereszteződésben összenéztünk egy pasival és egy másodperc alatt ott volt a szikra. Ügye így nem volt illat, ráadásul tegnap szerintem elég rosszul is néztem ki, de abban a tizedmásodpercben mosolyogtunk és szemeztünk egymásra. Egy ideig a mellettem lévő sávban ment... nem mondom tovább... De bármelyik ilyen szemezős-ránézős példát mondhatnám, csak az illatot kérdezted, és a tegnapinál tényleg még csak szóba sem jöhetett, hogy érezzem.
Viszont egyszer egy pasi ismerősöm, akivel akkor találkoztam először egy bizonyos márkájút magára fújt és háááát... azóta nekem az "a férfi illata" (bér ehhez hozzátartozik az is, hogy az illető modorában is "maga a férfi" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!