Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek sehogy se jön össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek sehogy se jön össze a randizás se, meg semmi, annak milyen hobbijai vannak, mivel tölti a szabadidejét?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 26. 00:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mivel férfitöbblet van, ezért rengeteg férfinak nem jut nő, főleg a 20as korosztályban, hát azok kockulnak leginkább. Értsd: Számítógépes játék vagy egyéb értelmetlen dolog amit a gép előtt lehet csinálni.
2016. ápr. 26. 00:11
 2/16 A kérdező kommentje:
És akkor a gép előtt várják, hogy a nők, akik egy rakás másik, érdekesebbnél érdekesebb pasiból válogathatnak, majd pont őket választják ki, akik csak ülnek a gép előtt és sírnak, hogy nincs nő? LOL
2016. ápr. 26. 00:15
 3/16 anonim ***** válasza:
játékok,olvasás,tanulás,sportolás,film-sorozat nézés,zenehallgatás,dolgozás,alvás..rajzolás,beszélgetés ismerősökkel érdekes témákról..a lista majdnem végtelen,hogy miket lehet csinálni
2016. ápr. 26. 00:18
 4/16 anonim ***** válasza:
Pont ma gondolkodtam el ezen, hogy annyi időt öltem feleslegesen ebbe a párkapcsolat-szerelem dologba, és semmi sem térült belőle vissza. Sőt, csak rosszabb lett, mert előtte nem éreztem magam annyira magányosnak, mint most. Azt a sok időt és energiát arra is fordíthattam volna, hogy alkotgassak vagy fejlesszem magam. Szerencsére a játékok nem foglalnak le, mindig muszáj vagy tanulnom vagy alkotnom valamit, mert különben minden percemet elvesztegetettnek érzem.
2016. ápr. 26. 00:19
 5/16 A kérdező kommentje:
Engem nem az érdekel, hogy miket LEHET csinálni, hanem az, hogy aki itt sír, hogy neki még egy randi se jön össze, meg SEMMI, az mégis hol és mivel tölti a szabadidejét, mit csinál konkrétan, ami mondjuk elősegítené a társas kapcsolatainak a kialakulását, az ismerkedést stb.
2016. ápr. 26. 00:20
 6/16 A kérdező kommentje:
Az ismerkedést nem úgy értem, hogy "nők felszedését", hanem konkrétan új emberi lények megismerését, függetlenül attól, hogy fiúk-e avagy lányok.
2016. ápr. 26. 00:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem egy embert ismerek akik mmorpg-s klántalálkozón szereztek barátnőt. Tehát az úr a pokolban is úr..
2016. ápr. 26. 01:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Én is MMORPG-zek, nemzetközi guildben, több olyan pár is van nálunk akik úgy jöttek össze hogy nem is ugyanabban az országban laktak, sőt egyik esetben nem is ugyanazon a kontinensen, persze költözés lett a vége :)
2016. ápr. 26. 01:37
 9/16 A kérdező kommentje:

7-8# ezt jónak írjátok, mert így mentem férjhez. Hanem, elég fontos, hogy a férjemnek és nekem is ez egy hobbi (volt) egyébként is és véletlen sem tárkeresési szándékkal csináltuk. Egyszerűen egy klánban voltunk, volt sok közös party, aztán mentünk együtt is ide-oda és közben beszélgettünk, de csak úgy mindenféléről. Aztán egy idő után úgy voltunk vele, hogy találkozhatnánk személyesen is, mert tök sok közös van bennünk és épp szinglik vagyunk. És bejött. Tehát előfordul az ilyen, de erre építeni nem lehet, hogy hallottam már, most akkor belépek a gw2-re és várom, hogy feljön-e a ventrire egy csaj, akire tudok nyomulni...

Ahogy neki is, nekem is volt életem ezen kívül is, és rendszeresen voltak is párkapcsolataink a valóvilágban szerzett partnerekkel is.

2016. ápr. 26. 01:50
 10/16 anonim ***** válasza:

Az en helyzetem egy kicsit mas. Nekem nem az a bajom, hogy nem jonnek ossze randik, hanem hogy szinte kivetel nelkul mind olyan pocsek es kinos volt, hogy mar lassan fel eve felhagytam veluk.

Szerintem az volt a baj, hogy netrol talalkoztam emberekkel, ami miatt volt bennem nemi frusztracio, hogy a masik tulajdonkeppen idegen, es nem tudtam soha teljesen ellazulni.

Emiatt mostanaban azt teszem, hogy igyekszem az eddiginel tobbszor kimozdulni, hogy ha barmi barkivel is alakulna, akkor mar elotte ismerjuk egymast, ne legyunk vadidegenek egymasnak, mert az nagyon nem jott be. Lett egy uj hobbim is, es most igazsag szerint elvagyok, mint a befott - remelem, ram talal majd a szerelem a valo eletben, de addig is mar nem keresem tudatosan. :) Hatha bejon ez a taktika.

23L

2016. ápr. 26. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!