Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek sehogy se jön össze a randizás se, meg semmi, annak milyen hobbijai vannak, mivel tölti a szabadidejét?
7-8# ezt jónak írjátok, mert így mentem férjhez. Hanem, elég fontos, hogy a férjemnek és nekem is ez egy hobbi (volt) egyébként is és véletlen sem tárkeresési szándékkal csináltuk. Egyszerűen egy klánban voltunk, volt sok közös party, aztán mentünk együtt is ide-oda és közben beszélgettünk, de csak úgy mindenféléről. Aztán egy idő után úgy voltunk vele, hogy találkozhatnánk személyesen is, mert tök sok közös van bennünk és épp szinglik vagyunk. És bejött. Tehát előfordul az ilyen, de erre építeni nem lehet, hogy hallottam már, most akkor belépek a gw2-re és várom, hogy feljön-e a ventrire egy csaj, akire tudok nyomulni...
Ahogy neki is, nekem is volt életem ezen kívül is, és rendszeresen voltak is párkapcsolataink a valóvilágban szerzett partnerekkel is.
Az en helyzetem egy kicsit mas. Nekem nem az a bajom, hogy nem jonnek ossze randik, hanem hogy szinte kivetel nelkul mind olyan pocsek es kinos volt, hogy mar lassan fel eve felhagytam veluk.
Szerintem az volt a baj, hogy netrol talalkoztam emberekkel, ami miatt volt bennem nemi frusztracio, hogy a masik tulajdonkeppen idegen, es nem tudtam soha teljesen ellazulni.
Emiatt mostanaban azt teszem, hogy igyekszem az eddiginel tobbszor kimozdulni, hogy ha barmi barkivel is alakulna, akkor mar elotte ismerjuk egymast, ne legyunk vadidegenek egymasnak, mert az nagyon nem jott be. Lett egy uj hobbim is, es most igazsag szerint elvagyok, mint a befott - remelem, ram talal majd a szerelem a valo eletben, de addig is mar nem keresem tudatosan. :) Hatha bejon ez a taktika.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!