Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy beszélek társkeresőn egy szimpatikus, rendes lánnyal, nem csücsörítős kép meg stb, és napontanem képes 1 mondatnál többet írni? Az ilyen minek van fent egy társkeresőn? Nagyon unom már, hogy senkise képes komolyra venni ezeket a dolgokat, már sehol se lehet lányt találni, buliról nem nyilatkoznék ezerszer próbálkoztam, volt enyhébb siker de mind riba.nc, mellesleg komolyabbat azokse vállalnak be. Lassan a társkeresés lesz a legnagyobb problémája az embereknek. Népesség növekszik? Igen de kik? és hol? Ilyen tanulatlan eret vagdosó lányok szülnek akiket elis hagynak 50 ezres fizu mellett.
2016. ápr. 25. 01:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem akarok én itt politizálni,s éehet leszóltok. De ez a nagy liberalista USA befolyása a médián keresztül. NEm kívánom én a kommunizmust vissza, de mikor a TV-ben mindenki azokat az amcsi szennyfilmeket nézik, amelyekben ez van, amit te felsoroltál, nem is várható, hogy a nép 90% jobb legyen.
2016. ápr. 25. 01:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehetséges válaszok száma végtelen.

Íme pár felsorolt:

1. Sokan írnak neki és 1 mondatnál többre nincs ideje. :D

2. Nem tetszel neki annyira, hogy bármit akarjon tőled.

3. Unalmas vagy számára.

2016. ápr. 25. 02:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Miért ezek kikre várnak... Rinyálnak hogy megcslaósak meg szexre mennek a pasik, én nem mégis leszarnak akkor csalják meg őket...
2016. ápr. 25. 02:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Beszelj meg egy szemelyes talalkozot vele. Ott ismerkedjetek. Szerintem se erdemes hosszan levelezni. Jobb a szemelyes talalkozo. Komoly kapcdolatban vagyok es szorakozohelyen ismertuk meg egymast. Mi is sokat talalkoztunk, aztan osszekoltoztunk. Kitartas!

N

2016. ápr. 25. 05:23
 5/8 anonim ***** válasza:
#4, személyes találkozóra általában esély nincs :) szereintem hagyd abba a társkeresést, legalább is ne gōrcsōlj rá. a legtöbb nő azért van fent hogy kapjon egy kis önbizalmat. más nem érdekli őket.
2016. ápr. 25. 06:42
 6/8 anonim ***** válasza:

"Miért ezek kikre várnak"

Ha neked nem válaszolnak rendesen, akkor nyilván nem rád...

2016. ápr. 25. 07:30
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
"Miért ezek kikre várnak... Rinyálnak hogy megcslaósak meg szexre mennek a pasik, én nem mégis leszarnak akkor csalják meg őket..." - értem, ha Te nem kellesz nekik, akkor csalják meg őket. Azt érdemlik. Rib.ncok! :D :D :D :D :D Bocsi, az ilyen nőgyűlölő kirohanásoktól mindig elfog a nevetőgörcs. :D
2016. ápr. 25. 07:49
 8/8 MolotovPunk ***** válasza:

Szerintem azokat a csajokat hagyd a fenébe,akik nem érdeklődnek irántad,vagy alig írnak vissza.Ez egy olyan jel,ami azt jelzi nem érdekli a csajt mi van veled.(Nem jössz be neki.)Viszont ha találsz olyan nőt,akivel neten jókat tudsz beszélgetni és láthatólag be is jössz neki,akkor minél hamarabb személyes találkozót kell megbeszélni. (Randin pedig eldől minden.)

Nekem volt már társkeresőn pár sikerem,amiből később komoly kapcsolat is lett.

Bár azért társkereső oldalaktól ne várj csodát.Sokan egó növelés miatt vannak fent,vagy csak barátkozás céljából.

Tehát manapság sokan nem arra a funkcióra használják a társkeresőt,amire tényleg kéne.

2016. ápr. 25. 15:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!