Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet egyedül boldognak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egyedül boldognak lenni?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 23. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Erre te fogsz rájönni:) Hajrá, és a végére nem is leszel egyedül:)
2016. ápr. 23. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Személyiség függő. Ha te magadnak való típus vagy, akkor könnyen. Ha társfüggő akkor meg sehogy.
2016. ápr. 23. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

Néha érdemes a zuhany alatt a bal kezednek adni a kezdeményezést.

Mintha egy idegen csinálná ;)

2016. ápr. 23. 20:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Próbálkoztam lányoknál, akik nekem tetszettek, és mind elutasítottak. Összejöttem olyan lányokkal, akik nem tetszettek, de megbántam, nem voltam boldog.

Ezek után mi értelme próbálkozni a másik nemnél?

Sosem leszek olyan pasi, aki kell nekik.

Keresem az "magányos boldogságot" :)

2016. ápr. 23. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Kivéve, ha bakezes vagy, mert akkor a jobbnak kell átadni.

Üdvözlettel: Egy balkezes :D

2016. ápr. 23. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Ba.szki ötös, teljesen igazad van. Ez a kétkezesség maga a szingli-promiszkuitás csimborasszója...
2016. ápr. 23. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyugi. Én is így voltam ezzel, egészen 35 éves koromig. Aztán szerelmes lettem és minden megváltozott. Addig én is csak szexkapcsolatokban voltam, meg fellángolásból voltak kapcsolataim.
2016. ápr. 23. 21:03
 8/10 Mcgalagony17 ***** válasza:
73%

Az első pár szerencsétlen kapcsolatom nagyon megviselt, aztán megtanultam élvezni a szingliség előnyeit ;) Gondolj arra, hogy így azzal és akkor találkozok, akivel és amikor jólesik, több idő jut a barátaidra, és amikor hazaérsz fáradtam a munkából, csak magaddal kell foglalkoznod... :)

22/N

2016. ápr. 23. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el egyszerre 4 féle különböző dologgal szenvedélyesen foglalkozni. Ásd bele magad, legyél szakértő, építs ki egy saját világot.
2016. ápr. 23. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
hogy lehet úgy boldog lenni, hogy azt a másik félhez kötöd, akinek saját gondolatai, látásvilága van és bármikor elhagyhat téged a te beleszólásod nélkül is? Pl hogy kiszeret belőled, ezt nem fogod tudni megakadályozni, még ha fejen állsz akkor sem. Ez boldogság? Kb mintha orosz rulettet játszanál.
2016. ápr. 23. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!