Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi külseje reálisan hány %-ban határozza meg a párkapcsolati és nemi életének sikerességét?
A külsőbe most beletartozik minden, amivel születtél. Arc, testalkat, magasság, fenék, farok méret, vállszélesség stb.
Sokan mondják, hogy nagyon sokat számít, sőt egyesek esküdnek arra is, hogy szinte csak az számít. Míg mások szerint csak ilyen 20-30%-ot nyom a latba. Nagyon eltérőek a vélemények. Szerintetek hány %?
Elmondom a nők szemszögéből erre a szabályt:
Ha jól nézek ki, magas vagy, nagy és jóképű, akkor csak 20-30%-ban számít. Ha viszont nem vagy magas és jóképű, akkor 100%.
100%-ban,mivel ha nem születtél helyesnek,teljesen mindegy mit csinálsz,nem lesz esélyed a nőknél...
24/F
#9, bocs, nem nézek tévét, szóval Berkiről sem tudok semmit azon kívül, hogy van, és szerintem minden, csak nem jóképű (nőként mondom, btw).
Viszont tartom, hogy a megnyilvánulások legalább annyira fontosak, mint a külső natúrban, szóval simán lehet, hogy Berki médiaálarcára nedvesednek egyesek. Másrészt nem dugásról beszéltem előzőleg, hanem komoly párkapcsolatról próbáltam, az személyfüggő, hogy kit mennyire érdekel a jellemed egy egyéjszakáshoz, már ha egyáltalán hajlandó belemenni ilyesmibe a nő.
#7 voltam.
Nálam egy férfinél az igényesség, az ápoltság, és az igényes, kidolgozott, sportos test ami számít, a külső terén.
A külső nem annyira lényeges, a vonzalom fontosabb. Tetszett már nekem csúnya arcú pasi, és nagyon jóképű férfival is voltam már úgy, hogy "bottal se".
Attól függ, mi a cél. Ha az, hogy a legkisebb erőfeszítéssel a legtöbb nőt dugd meg, akkor vsz számít.
Ha az, hogy jó kapcsolatban élj a társaddal, akit szeretsz, akkor a hozott külső nemigen, az ápoltság, életmód, személyiség annál inkább számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!